Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Скасування

Скасування

Undone
8.2
18+
    Життя 28-річної Алми складалося з низки одноманітних подій, які зводять її з розуму, але з недавніх пір все кардинально змінилося. Щоденний ритуал з пробудження, сніданку та поїздки на нудну роботу в офісі раптово перервався страшною автомобільною аварією, яку вона ледь пережила. Прокинувшись в лікарні, дівчина побачила перед собою покійного батька, який повідомив їй, що тепер вона здатна впливати на час і простір за допомогою сили думки. Отримавши в своє розпорядження безцінний дар, Алма вирішила запобігти вбивству тата, і при цьому постаратися не розірвати оточуючу її вселенську матерію в клапті...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися мультеріал «Скасування» українською мовою онлайн безкоштовно

    +87 111

    Відгуки (8)
    1. Гість Black Cat
      Гість Black Cat Гість 25 липня 2024 10:42
      Загалом непогано. Але враження, що знчли акторів десь у павільйоні, потім розмили програмою для мультів і вбудували у набір фото, відео, картинок та 3D-моделі програми архітектури і дизайну інтер'єрів.
      Вийшло щлсь психоделічне на вигляд і за сценарієм.
      Не для дітей.
    2. olehdd
      olehdd Новачок 17 червня 2024 22:23
      Сюжет надзвичайно цікавий, персонажі дуже живі і гарно продумані, зламані, але теж реальні. Всі мені огидні, особливо Альма, але я водночас і розумію чому вона така. Дарма лише вони зняли це в замальовці, краще б звичайний серіал був, бо на картинку неможливо дивитися.
    3. vikaisy
      vikaisy Новачок 29 серпня 2023 15:19
      пройшло більше року з перегляду, а я все згадую про цей мультсеріал і час від часу зазираю на сайт сподіваючись побачити 2й сезон, настільки він засів в моїй голові
    4. Sprite_ag
      Sprite_ag Гість 24 червня 2022 00:21
      А другий сезон буде в озвучці? Будь ласочка, скажіть, що буде?..
      Не дивлячись на дивну графіку (до чого треба було звикнути), історія дуже-дуже цікава. Це як начеб-то я заново для себе Доктора Хто відкривала.
    5. яфя
      яфя Гість 5 липня 2021 15:58
      Схоже, це спроба амазонів якось відповісти НВО з їх серіалом DARK