Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Чорні кадри

Чорні кадри

Dérapages
7.2
    Ален Деламбр колись був начальником відділу по персоналу, але останні шість років він перебивається випадковими заробітками, ледве зводячи кінці з кінцями. На останній роботі на заводі він розбив ніс колезі і тепер йому загрожує великий штраф. Але ось йому посміхнулася удача — його покликали на співбесіду в велику організацію, в відділ по підбору персоналу. Ален готовий на все, щоб отримати цю роботу...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Чорні кадри» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +47 51

    Відгуки (2)
    1. Gloomy Purple
      Gloomy Purple Частий відвідувач 29 серпня 2020 00:01
      Цікавий серіал. Більшість часу думала: та що ж цей мужик творить таке... Але в усьому є сенс.
      Певне захоплення головний герой викликає, але не симпатію, це точно. Соціопатина він егоїстична.

      Я взагалі конфлікту початково ніякого не бачу. Сказано, що його діти готові залишати йому чеки, але ні, его не дозволяє. Тому треба створювати трагедію і нищити все на своєму шляху. Я розумію, що у іноземців трохи інша психологія щодо утримання дітьми батьків у похилому віці, але справжньої безвиході насправді не було.
    2. Родриго
      Родриго Гість 10 серпня 2020 21:52
      В цілому інтересний серіал, нібито заснований на реальних подіях (за книгою), в кінці відповідно хибно очикував реальних персонажей. Юридичні питання розкрито не в повному обсязі (для фахівців).