Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Тед Лассо

Тед Лассо

Ted Lasso
8.8
18+
    Цілеспрямована британська бізнес-леді Ребекка Велтон під час розлучення зі своїм чоловіком отримує права на професійний футбольний клуб і першим же ділом звільняє з роботи тренера-жінконенависника, взявшись шукати йому заміну. Вона робить дивний вибір на користь Теда Лассо, нікому не відомого тренера команди з американського футболу з коледжу канзаського міста Вічита, чим шокує гравців, уболівальників і пресу. Перебравшись до Лондона, чоловік, який не усвідомлює різницю між американським і звичайним футболом, приступає до тренувань...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Тед Лассо» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +5762 7232

    Відгуки (101)
    1. Рудольф Гесс
      Рудольф Гесс Гість 8 вересня 2024 21:31
      Неймовірний серіал, це перший серіал який подивився повністю. А На рахунок пародій Зава це звісно ж шедевр з Ібри, Янмаас який явно Янмаат... Таарт який явно грає Ґріліша.
    2. Лєктор
      Лєктор Гість 21 серпня 2024 00:54
      Перший сезон неймовірний, підкупає щирістю та відвертістю. Ти віриш і співчуваєш героям. Другий сезон - суцільна маячня + лажа. З героїв зробили повних довбнів, сюжетні лінії ще гірші ніж руснявих серіалах, типу доярки з хацапєтовки. Третій сезон і дивитись не хочеться.
    3. Гість Роман
      Гість Роман Гість 26 липня 2024 18:54
      Перший сезон цікавий, все більш менш схоже на реальність. Цікавий підхід до вирішення різних питань, в основному моральних питань. Другий сезон просто не можливо дивитись. Купа надуманих тупих дитячих проблем в начебто дорослих людей. Головні герої ведуть себе так наче воно повністю відбиті свідки єгови, все у всіх так добре що вони ствоюють проблеми самі собі з нічого просто так від нудьги, але ж вони всі такі хороші люди. Зв'язку з футбольним клубом майже немає, видно що фільм знімали люди далекі від футболу, особливо англійського. Сценарій для серії про тренера Бороду мабуть писав якийсь наркоман під кайфом, а потім мабуть цей наркоман приніс хорошу траву для всієї знімальної групи і вони всі вирішили таки зняти цю серію поки не відпустило. Але це тільки моє особисте враження про цей серіал.
      1. Гість Тетяна
        Гість Тетяна Гість 9 вересня 2024 16:26
        Щодо серії з Бородою 100% підтримую ! Що це було взагалі ?? Реально наче знімали всі під кайфом … взагалі вибивається з сюжету і абсолютно не зрозуміло до чого це тут
    4. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 6 липня 2024 09:48
      Цікавий, легкий, простий серіал який дає мудрі відповіді, а також приклад яким повинен бути нормальний керівник, і як команді знаходити спільну мову щоб стати найкращими версіями себе.
    5. RyaDovoJ
      RyaDovoJ Новачок 25 червня 2024 14:49
      Серіал просто шедевр.
      Спочатку думав, що будуть стандартні кліше, типу прийшов невдаха, але красиво вивів команду на перше місце і все таке, але я сильно помилився.

      Розкриваються класні теми, а ще є прикольні пародії на деяких відомих футболістів [s]Zava == Ibra[/s]