Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Спрут

Спрут

La piovra / The Octopus
8.4
    У центрі сюжету опиняється непідкупний комісар італійської поліції Коррадо Каттані, який прибув на службу в місто Трапані, яке розташоване на західному березі острова Сицилія, замість убитого Аугусто Марінео. Знаючи про невірність своєї дружини Ельзи, він зберігає шлюб заради 12-річної дочки Паоли, яка є сенсом його життя. Розслідуючи подвійне вбивство, чоловік виходить на слід злочинців, проте змушений саботувати свою ж роботу, коли члени мафії викрадають його дочку і вдаються до шантажу. Головний герой усвідомлено жертвує своєю репутацією, щоб врятувати дитину з полону.
    1 сезон: в 6 серії є моменти без озвучення; 2 сезон: відсутні 4 та 6 серії.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися Серіал «Спрут» українською мовою онлайн безкоштовно

    +27 65

    Відгуки (3)
    1. linda66
      linda66 Постоялець 20 грудня 2020 21:12
      Після смерті бандюги в Харкові потягнуло мене переглянути СПРУТ. Те що переглядалося в далекій молодості то одне, а зараз інші відчуття і емоції, та і голова по іншому думає.. Мафія безсмертна сказав класик, але чи справді безсмертна? фільм до теми і до часу. цікаво.
    2. Star-ik
      Star-ik Новачок 31 липня 2020 15:13
      Міке́ле Плачі́до — італійський актор та кінорежисер. Підтримав агресивну зовнішню політику Володимира Путіна. Внесений Міністерством культури України до переліку осіб, які загрожують національній безпеці України.
      1. linda66
        linda66 Постоялець 14 грудня 2020 23:09
        нема в цьому світі ані авторитетів ані кумирів.... тільки якась важлива справа вибору і кумири розходяться як туман.. Воістину - не сотвори собі кумира..