Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Монахиня-воїн

Монахиня-воїн

Warrior Nun
7
18+
    Після загибелі своєї матері в автомобільній аварії під час відпустки в Іспанії, Ейва Сільва виявляється прикута до лікарняного ліжка і наступні 12 років перебуває під наглядом в католицькому притулку в Андалусії. У 19-річному віці вона вмирає, а її тіло переносять в морг, де дівчину оживляє одна з сестер-воїнів Ордена Хрестоподібного Меча, сховавши в спині Ейви священний артефакт. Знову навчившись ходити і отримавши надприродні здібності, головна героїня мимоволі приєднується до ордену, щоб боротися зі світовим злом...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Монахиня-воїн» українською мовою онлайн безкоштовно

    +378 548

    Відгуки (22)
    1. 044
      044 Новачок 10 листопада 2023 13:57
      мені сподобався серіал, другий сезон динамічніше й цікавіше. дуже приємна головна акторка, така собі напівдитина, напівжінка. звісно, що якщо це фантастика, а ще й питання релігії, то враження дивні, але класний серіал, захопливий. чекаю на третій сезон
    2. milagros
      milagros Новачок 23 лютого 2023 23:20
      Людоньки, ну й ви даєте. Не розумію, якщо не подобається, то навіщо тратити свій час на перегляд. Благо є різні жанри й типи серіалів, що можна знайти щось на свій смак.
      Цей серіал не дав ВАУ ефектів, та я вражена. Тим паче, що в перших серіях занадто багато різних фокусів на ситуації, що не можна було розібратися з мотивами героїв. А коли починаєш розуміти героїв, то тут картинка різко змінюється. Вони не такі, якими здаються на перший погляд. На якому вони боці: добра чи зла? Без сумніву, цей серіал є феміністичним. А що такого поганого є в фемінізмі? В Україні фемінізм розвивався ще тоді, коли це не було мейнстрімом. Раджу познайомитися з Наталею Кобринською, першою організаторкою жіночого руху в Україні. І це було більше 100 років тому. Уявляєте?
      Серіал має дуже закручений сюжет, відзнятий за мотивами коміксів. Графіка та музичний супровід на висоті. І, люди, ми живемо у світі, де навіть гетеро мають різні моделі стосунків, то чому не можуть мати місце й нетрадиційні стосунки?
      Не можу, не згадати про кінцівку. Серіал ніби закінчили з метою продовження. Та його закрили. Тому кінцівка така неоднозначна. На даний час проходить рух з #savewarriornun. А чи буде продовження це питання часу.
    3. Lexus
      Lexus Гість 14 лютого 2023 14:03
      Так гарно починався серіал, така цікава зав'язка і так спаскудився до кінця сезону... Так намішали і наплутали, що аж гидко дивитися
    4. Ю
      Ю Гість 6 січня 2023 09:54
      Цікавий серіал. Не без мінусів звісно, але загалом сподобався. Шкода, що продовження не буде.
    5. eshepelyuk
      eshepelyuk Новачок 5 січня 2023 06:58
      Це було ністільки погано, що після першого сезону, я вперше в житті пішов і написав відгук на IMDB. Відгук, негативний звичайно ж. Це просто жах, алогічние місиво подій і персонажів.
      1. Nicola
        Nicola Гість 14 лютого 2023 14:06
        Ну, а що можна чекати від нетфлікс?!?!
        Вони люблять кидати ложку дьогтю в бочку меду. Це їхня фірмова фішка