Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Щоденники Керрі

Щоденники Керрі

The Carrie Diaries
7
    Осінь 1984 рік, Керрі Бредшоу — випускниця середньої школи, яка пережила смерть матері і в даний час робить перші кроки до дорослого життя разом з батьком і конфліктною сестрою. Життя дівчині не відрізняється яскравістю і масовістю подій, швидше нагадує практичну буденність.
    У такому повсякденному житті Керрі несподівано з'являється молода людина на ім'я Себастьян, незалежна особистість, яка сильно відрізняється від інших однокласників дівчини. Між Себастьяном і Керрі зароджуються почуття, які вони всіляко намагаються приховати від сторонніх очей.
    Життя Керрі знову приймає несподіваний поворот — дівчина отримує унікальну можливість жити і працювати в Нью-Йорку в одній з великих юридичних контор. Тільки тут Керрі Бредшоу завдяки своїй новоспеченій подрузі Ларіссі розуміє, що значить справжнє нью-йоркське життя. Дівчина практично забуває про своє сіре минуле, адже попереду її чекає зовсім інше, ні з чим незрівнянне життя...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Щоденники Керрі» українською мовою онлайн безкоштовно

    +93 127

    Відгуки (1)
    1. Катерина Київська
      Катерина Київська Гість 26 квітня 2022 22:50
      головний епік цього серіалу, коли маленька Керрі видала цю фразу: якщо я після 30ти базікатиму про хлопців і бігатиму на побачення - задушіть мене подушкою Х))))