Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Різзолі та Айлз

Різзолі та Айлз

Rizzoli & Isles
7.6
16+
    Джейн Різзолі працює детективом по розслідуванню вбивств в бостонському відділенні поліції. Там же на посаді патологоанатома працює і її краща подруга — Мора Айлз. Вони володіють абсолютно різними характерами, однак в їх випадку це тільки плюс, адже завдяки цьому, вони дуже добре доповнюють один одного. Детектив Різзолі через професійну діяльність трохи грубувата, рішуча, і в усьому діє з напором. У той час як Айлз дуже розумна, і, не дивлячись ні на що, залишається жіночною. Разом вони розплутують найскладніші і на перший погляд безнадійні справи, тим самим спростовуючи стереотип, що робота в поліції не для жінок...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися Серіал «Різзолі та Айлз» українською мовою онлайн безкоштовно

    +172 228

    Відгуки (12)
    1. Veroni4ka
      Veroni4ka Новачок 12 серпня 2024 20:18
      Перша серія дуже розчаровує, особливо після прочитання книги, намагалися всю історію вмістити у 50 хвилин хрону, комічно. Але далі це досить цікавий серіал, окрім персонажів він не має нічого спільного з книгами, але як на мене досить приємний та цікавий. Я знайшла його коли шукала ШІ зображення головних героїнь книги, і в принципі не розчарована, зовнішність звичайно катастрофічно інша в порівнянні з описами персонажок книги, але побачити таке доповнення характерів досить цікаво, бо з цієї сторони героїні, хоч і в деяких місцях гіперболізовані, але передані точно. Шкода що поки лише 1 сезон є(
    2. KorostelovaArt
      KorostelovaArt Гість 14 травня 2024 13:46
      Дуже люблю цей серіал. Детектив з яскравими особистими історіями героїнь. З класною грою акторів. Смішний та драматичний одноччасно. Шкода що переклад лише першого сезону. Але я не втрачаю надії.
    3. OldChunya
      OldChunya Новачок 8 травня 2024 11:30
      Прочитала книги, дізналась про серіал. Подумала о круто треба подивитись. Нічого спільного з книгами. Якщо ви теж прийшли сюди після книг моя вам порада нічого не очікуйте. Сприймайте це як звичайний серіал.
    4. Тесс
      Тесс Гість 30 грудня 2023 19:46
      ОMG! Це просто не можливо дивитись! Яскравий приклад того випадку, коли екранізація книжки розчаровує і крім імен не має нічого спільного з оригіналом. Просто кожна фраза дратує. Такий собі "солоденький" серіальчик. Якби я спершу подивилась серіал, а потім дізналась про книги - ніколи б їх не почала читати.
      В надії, що колись таки знімуть щось путнє.
    5. Кінофанат
      Кінофанат Гість 2 вересня 2023 11:26
      Тут є лише дві думки:
      1) Серіал для фону, або під пиво - непоганий. Я його на фоні прослуховував ще 10 років тому... Серіал набагато кращий за більшість сучасних серіалів та фільмів, хоч і є іспано-мексикано-індійсько-російським мильним милом. Проте... Тут явно сценаристи та актори підібрані, щоб красиво було, а не через расово-фемлгбтшні квоти.
      2) Читати жіночі романи я манав. Шкода втрачати свій час на те, що мені зовсім не потрібно. Шкода витрачати гроші на книги, які я раз прочитаю, а потім буду розпалювати камін.
      1. G6
        G6 Гість 20 вересня 2023 03:07
        Книги по яким знятий серіал - не жіночі романи, а жорстокий детектив, з кривавими подробицями, дуже помиляєтесь на їх рахунок.
      2. 2024
        2024 Гість 24 травня 2024 12:08
        видно, що людина не читає книги. хто по фільмах робить висновки про книги? в книгах нічого схожого на роман немає. це триллер