Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Офіс

Офіс

The Office
9
16+
    У центрі сюжету співробітники регіонального офісу компанії «Dunder Mifflin», в чиї обов'язки входить знаходження клієнтів для продажу паперової продукції. Керує відділом ексцентричний і ніколи не втрачаючий почуття гумору Майкл Скотт, який без сорому вважає себе найкращим босом, в той час як його підлеглі в трудові будні займаються чим завгодно крім роботи. На фоні безвідповідального колективу нарочито виділяється суворий патріот своєї справи Двайт Шрут, який виступає джерелом більшості комічних моментів в серіалі, протистоячи молодому і легковажному колезі Джиму Галперту.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Офіс» 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +3328 4282

    Відгуки (105)
    1. Гість podnimatel.pingvinov
      Гість podnimatel.pingvinov Гість 14 вересня 2024 23:04
      Додивилась сьогодні. Сижу і реву. Просто неймовірний серіал. Мені здається що накращій який я дивилась. Добре, що подивилась його саме зараз, а не раніше. Бо раніше б я його не зрозуміла.
    2. cute_but_psycho
      cute_but_psycho Новачок 26 липня 2024 16:03
      Обожнюю цей серіал - один з моїх улюблених. Щоразу, з кожним повторним переглядом звертаю увагу на якісь нові для себе речі)) Дивно, але протягом усих сезонів можна пережити абсолютно протилежний і широкий спектр емоцій до персонажів: від огиди і ненависті до обожнювання чи співчуття. Герої розвиваються та ростуть як особистості разом з серіалом і ми спостерігаємо це: їх розвиток, зміни поглядів та цінностей і тд)) Автори серіалу показали, що навіть відверто огидні чи дратівливі герої мають причини своїй поведінці, що ховаються в їх дитинстві переважно і це можна зрозуміти тільки пройшовши повний шлях разом з героями.
      Окрім цього купа питань, що хвилюють кожного: расова або релігійна різниця, ЛГБТ, реалізація жінок в бізнесі, фемінізм, дружба та особисті відносини на роботі, відносини батьків та дітей, самореалізація, питання бізнесу в важкі часи і ще багато-багато інших.
      Обожнюю пару Джим та Пам - дуже романтичні, безмежно милі та віддані) Здається, що такі відносини вкрай важко зустріти в житті.
    3. Гість Віталій
      Гість Віталій Гість 1 липня 2024 23:17
      Спочатку перших 3 серії мені здавались нудними, але з кожною новою серією серіал ставав все цікавішим. Я не прихильник серіалів, але цей серіал запам'ятається мені на все життя. І окрема подяка перекладачам я оцінив ваш підхід 👍
    4. Гість Роман
      Гість Роман Гість 30 травня 2024 11:28
      Якби з серіалу забрали головного героя, придуркуватого і інфантильного (а не ексцентричного) керівника з пласким як дошка гумором Майкла Скотта, то серіал тільки б виграв від цього, і навіть був би хорошим. Єдине, що затримує при перегляді - це побічні сюжетні історії інших героїв, яким, на жаль, приділено порівняно дуже мало часу. Подивитися серіал можна, тільки якщо вже справді дуууууууууже нудно і треба якось вбити час, а нічого цікавішого вже немає. Серіал для "невимогливих" (яких, на жаль, є більшість у кожному суспільстві) і має незаслужено високу оцінку, бо він навіть бруду з-під нігтя не вартий таких шедеврів зі схожими оцінками як "Гра престолів" чи "Пуститися берега". Поціновувачам якісного і небанального продукту вже краще ці два згадані знову передивитися, ніж витратити час на "Офіс". Шкода, що раніше не зустрів такого відгуку про цей серіал і купився на абсурдну кількість позитивних відгуків. Мені б це допомогло. Не дарма завжди відтягував з переглядом "Друзів", бо тепер (після невдалого досвіду з "Офісом") точно знаю, що інтуїція мене не підводила і дивитися його справді не варто.
      1. Гість Володимир
        Гість Володимир Гість 30 травня 2024 17:38
        Ще не додився серіал до кінця, але як на мене персонаж Майкл Скотт створений щоб відчувати іспанський стид з його поведінки, а чим більше серій ти подивишся більше ввійдеш в суть його персонажа, зрозумієш його проблеми, і чому він так хоче всіх розвеселити, тому що в його дитинстві йому не було приділено багато уваги, і з нього цілий час глузували(можемо почути це з різних серій, де він згадує в "інтерв'ю" свої шкільні історії). Серіал цей створений щоб підняти настрій і посміятися з крінжових ситуацій, і відчути це на собі. Світова проблема расової дискримінації піднімаєтся у жартах Майкла на Стенлі, так само проблема з зайвою вагою підіймаєтся жартами над Кевіном. Якщо тобі подобаются сюжетні серіали наприклад breaking bad (крутий серіал на мою думку) тощо., не означає що Офіс не заслуговує на високу оцінку, через те що тут не має "вбивст" і "взривів" (екшн в загальному). Якщо твій мозок не готовий зрозуміти проблеми які Офіс підіймає, то це зовсім не означає що цей серіал не кращий за breaking bad тощо., він просто інакший і має донести зовсім іншу думку.
        1. Гість Роман
          Гість Роман Гість 31 травня 2024 07:50
          Якщо "Пуститися берега" тобі подобається через екшн - то мені немає про що з тобою говорити. Бо якби забрати з нього весь екшн - серіал і далі залишився б шедевром. Але сумніваюся, що зрозумієш чому, якщо тобі подобаються прямолінійні, плоскі, безглузді, непродумані і в загальному примітивні жарти в стилі тупого американського гумору. Бракує тільки "сміху залу" на фоні, щоб знати, коли треба сміятися. Якраз від цього відчуваю крінж. Тільки другорядні персонажі витягують серіал на той рівень, де його ще можна дивитися, бо викликають хоч якісь емоції і думки. А ті проблеми, що піднімаються в "Офісі" і про які ти згадуєш, були вже неодноразово наголошувані і в інших творах, які якраз довели, що можна це робити цікаво, розумно і зі смаком.
          1. Гість Андрій
            Гість Андрій Гість 24 серпня 2024 22:14
            Ну по-перше, треба розуміти, що Майкл Скотт це не тупий та плаский персонаж, а дуже ретельно і добре прописаний. Він має багато психологічних проблем, головна з яких це самотність. Йому дуже бракує друзів і по факту в нього таких немає, але з ходом серіалу це врешті-решт змінюється. Він не дуже розумний і тактовний, і часто поводить себе як дитина. Я не одну таку людину в житті зустрічав. А також зустрічав людей з жахливими жартами на кшталт таких, тому персонаж вигладє дуже реалістим, а його характер гарно побудований. Гумор в самому серіалі не тупий, а саме жарти Майкла тупі, і серіал самий на цьому наголошує, бо ніхто з них не сміється, та інші персонажі відповідно й справедливо на них реагують.
            Далі, порівняння з грою пристолів та пуститися берега вважаю зовсім недоречним, бо це абсолютно різні жанри, а самі серіали неможливо порівняти. Порівнюючи ці серіали, ви видаєте свої особисті вподобання за критику, що є абсолютно необ'єктивним. Суть питання скоріш за все полягає в тому, що вам просто не до смаку цей серіал, ось і все. І це нормально, що ви не розумієте, що в ньому такого, що він багатьом сподобався. Це не серіал зроблений для "невибагливих" глядачів, а лише ваше нерозуміння.
            Врешті-решт цей серіал не дарма став таким успішним, і причиною стало не націлення на широкого глядача, а висока якість серіалу, жанр та його атмосфера. Самий жанр дуже популярний, через те, що він не несе важкого смислового навантаженна, а лише розповідає звичайні життя звичайних людей, що дає можливість легко відпочити.
            Вибачте, але недарма цей серіал має таку велику популярність, а ваш коментар аж 210+ дислайків.
      2. Wannasleep
        Wannasleep Гість 31 травня 2024 22:49
        Цей серіал простий, в цьому його фішка, він не задумувався як супер-сюжетний чи щось тп. Він для того щоб розслабитись і відволіктись від поганого настрою. Можливо для когось ці жарти здаються застарілими чи шось типу. Але присісти вечором в сімейному кругу, або навіть на самоті, після тяжкого дня це гарний спосіб провести час
      3. Гість Петро
        Гість Петро Гість 2 червня 2024 22:31
        Не найкраща ідея порівнювати абсолютно різні жанри, "Пуститися берега" має свій "шарм", так само і цей серіал також його має. Це не історія про якусь нарко-імперію чи про оргії середньовіччя, це звичайний серіал, який розповідає життя одного офісу і його кумедного колективу. Не треба гнобити інших людей за їх смак не до таких "особливих" серіалів, а якщо Ви маєте наглість казати щось про "невимогливих" споживачів - згадайте себе, Ви витратили свій час щоб подивитися цей жахливий серіал, а ще й залишити коментар розкритикувавши смаки інших!
      4. Гість Давид
        Гість Давид Гість 2 червня 2024 23:46
        Який ще можна очікувати коментар від людини яка оцінює СІТКОМ з серіалами типу Гри Престолів чи Пуститися берегу… це зовсім інші жанри хлопче.. серіали які ти дивишся для того щоб переживати і захопитися, думати над сюжетом, а сіткоми для того щоб розслабитись і відволіктись. І так «Друзі» в твоїй ситуації не варто починати дивитись
      5. Гість Марина
        Гість Марина Гість 14 червня 2024 21:08
        Ну не знаю, мені "Пуститися берега" сподобався в рази менше, ніж цей. Шедевром його не назву точно, додивилася лише через подібні до вашого відгуки а ля "шедевр". Шо одне на любителя. що інше))
      6. MadSummoner
        MadSummoner Гість 17 червня 2024 00:47
        Взагалі не згодний. Кайфовий персонаж начальника-самодура, який часто висміює деякі речі, які задовбали в реальному світі, або просто веде себе крінжово.
      7. Гість Анастасія
        Гість Анастасія Гість 27 червня 2024 19:26
        Романе, то чому ви тоді витрачали свій час і дивилися цей серіал, якщо метч не стався? Ви порівнюєте непорівнюване. Гра престолів, Пуститися берега, Офіс – всі прекрасні по-різному, особисто я передивилась повторно кожен з них, але в різний період свого життя і під різний настрій. Окрім "плаского гумору" варто помічати також важливі суспільні теми, які підіймаються в серіалі Офіс. А ще, той же придуркуватий Майкл Скотт в деяких епізодах проявляє себе зовсім з іншої сторони, як чуйна і емпатична людина, яка викликає повагу. Тому або ви не дуже уважно дивилися, або цей серіал "з пласким як дошка гумором" виявився для вас занадто складним.
    5. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 12 травня 2024 22:09
      Тільки що додивилась останню серію і не можу перестати плакати. Неймовірний серіал і всю його справжню глибину можна пізнати тільки в самому кінці, пройшовши весь шляхи і обернувшись назад.
      Я з цим серіалом прожила місяці три, не менше. Ці люди стали мені друзями і я маю попрощатись з ними.