Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Усе складно

Усе складно

Trying
8.0
16+
    У центрі історії — Ніккі і Джейсон, які вирішуються взяти прийомну дитину, коли з'ясовується, що у них немає шансів на появу власних дітей. Цьому відповідального етапу в житті молодої пари і буде присвячена комедія, яка також розповість про родичів і друзів головних героїв, які по-своєму намагаються підтримати Ніккі і Джейсона в цій важливій справі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Усе складно» / «Створити сім'ю» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +341 391

    Відгуки (18)
    1. Гість Іра
      Гість Іра Гість 17 квітня 2024 12:00
      Перший сезон не затягував, інколи навіть дратував.. Але потім, серіал змушує сміятись і плакати одночасно, переживати з героями і вірити, що хеппі енди ще існують.
    2. Гість Анна
      Гість Анна Гість 9 серпня 2023 15:09
      Якщо Ви раптом вагаєтеся, чи дивитися цей серіал, то рушайте в цю подорож. Навіть якщо на серці туга і сум, рушайте, цей серіал привнесе у Ваше життя промінь сонця і надії. Усмішки і світлі сльози. Чудовий... 10/10
    3. Oboltarets
      Oboltarets Новачок 15 квітня 2023 18:41
      Серіал просто чудовий. Ридаю і посміхаюсь разом з героями.
      Неочікувано душевно. Якщо хочеться чогось світлого і чистого - то він для вас. Прекрасні види Лондона і гарний акторський склад. На 10 із 10.
    4. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 2 квітня 2023 17:21
      Такий добрий, щирий та душевний серіал)) І сміялась і плакала разом з героями. Побільше б таких кіноробіт, сьогодні цього так бракує. Щиро дякую команді за прекрасну українську озвузку!
    5. Гість Софія
      Гість Софія Гість 31 березня 2023 01:57
      Подивилася виключно завдяки відгукам і тому вирішила написати свій. Цей серіал полонив моє серце. Переглядала серії одну за іншою беззупинно. Легкий, життєвий, повчальний, з невагомим гумором, про складні рішення та відчайдушні кроки, такий британський... Змушує постійно трімати посмішку на обличчі, навіть коли течуть сльози. Думала буде серіал "для фону", але погляд і вся увага була прикута до екрану. Раджу подивитися хоча б раз, але впевнена, що я обов'язково його ще передивлюся!