Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Корольок-пташка співоча

Корольок-пташка співоча

Çalikusu
8.4
    Для Феріде, яка жила в одному будинку зі своєю тіткою, життя складалося цілком благополучно. Несподівано, коли Феріде подорослішала, вона полюбила Кямрана — сина своєї тітки. Жителі села дізнаються про цю таємницю, але вона стає їм відомою разом з повідомленням про те, що Кямран відповідає взаємністю на почуття Феріде, і вони збираються зіграти весілля. Весілля раптово скасовується, оскільки Феріде йде з дому через те, що Кямран дозволив собі завести в Європі тимчасову інтрижку...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Корольок-пташка співоча» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +65 79

    Відгуки (3)
    1. Svitlana
      Svitlana Гість 12 лютого 2022 14:15
      Обожнюю і книгу і фільм...те, що ти не міг уявити, читаючи...ти бачиш у фільмі, краєвиди Анатолії, похмурі і не дуже...ще ніде не зустрічала такого справжнього відтворення тогочасної Туреччини. Ну і звісно, почуття...їх тут через край!!! Гарний фільм без сумнівів.
    2. Ольга Купчак
      Ольга Купчак Гість 31 липня 2020 23:42
      Ця книга, в свій час, змусила мене полюбити читання. Екранізація досить точна і дуже захоплива, а ще неймовірно дивитиись її УКРАЇНСЬКОЮ!!!
      ДЯКУЮ
    3. Вероника
      Вероника Гість 22 травня 2020 02:19
      Дивилася це кіно мабуть років 20 назад, але дуже люблю його й досі !