Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Числа

Числа

Numb3rs
6.9
16+
    У центрі сюжету серіалу два брата, що живуть в Лос-Анджелесі. Один з них, Дон Еппс, працює в ФБР, і кожен день йому доводиться займатися розслідуванням різного роду злочинів. Його брат Чарлі, працює в Каліфорнійському науковому інституті, і є геніальним математиком. За допомогою новітніх математичних методів він допомагає Дону і його команді розплутувати найскладніші справи...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися Серіал «Числа» українською мовою онлайн безкоштовно

    +302 486

    Відгуки (4)
    1. Bozman
      Bozman Гість 11 лютого 2024 17:07
      Вперше цей серіал зустрівся мені ще у 2006 році на телебаченні, чи та істv чи інший канал, вже не згадаю. Але від тоді це мій улюблений серіал з усіх, це мій четвертий чи шостий перегляд, навіть вже не скажу :)) Але досі кращого не зустрічалась, Рідлі Скотт - це мега режисер.
    2. Inna
      Inna Гість 8 лютого 2023 23:39
      Цікавий серіал, приємні персонажі - хоча дехто з них здаються дуже чудернацькими (вчені, що!). Але через кілька серій звикаєш до їхніх дивацтв, і всі вони стають прямо рідніми - переймаєшся за них, очікуєш на подальші події. В серіалі немає надмірного натуралізму і річок крові, так що підходить для сімейного перегляду з підлітками.
    3. linda66
      linda66 Постоялець 7 червня 2021 20:41
      цікаво, гарні актори, нема якихось бризків крові надто багато.. мій син любить математику і також зацікавився тим серіалом..
    4. hurricaNe
      hurricaNe Гість 1 листопада 2020 00:23
      Крутий серіал! Гарно підібрані актори, рекомендую, хто любить детективи/розслідування ФБР.