Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Снігобур

Снігобур

Snowpiercer
6.9
18+
    Після невдалих спроб боротьби з глобальним потеплінням весь світ занурився у новий Льодовиковий період. Невелика жменька людей, що вижили, стали пасажирами величезного поїзда, який завдяки вічному двигуну, здатний борознити крижані простори нескінченно. У потязі з 1001 вагоном люди суворо поділені на соціальні класи. У головних вагонах живе еліта, чиє життя наповнене розкішшю та комфортом. Мешканці хвостової частини потяга — бідняки, виснажені важкою працею та злиднями. Повстання невдоволених, що відбуваються іноді, придушуються з особливою жорстокістю, але хвостові не здаються і дуже скоро отримують шанс змінити стан речей...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Снігобур» / «Крізь сніг» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +890 1238

    Відгуки (51)
    1. Гість Просто
      Гість Просто Гість 10 серпня 2024 20:10
      Три перші серії 4го сезону ледь витримала... придумують проблеми на рівному місці. Третій сезон теж був зайвим, як на мене, та принамйні логічно завершився. Новий сюжет взагалі не має логіки і виправданих подій... на жаль.
    2. Rohate Zhabenya
      Rohate Zhabenya Гість 2 травня 2024 17:46
      Я не дивився фільм, тому серіал для мене це свій окремий всесвіт і цей огляд буде так наче серіал канон.

      Чи вартий перегляду? Так, це гарні 7.5-8.5 з 10.
      [s]Арка головного героя завершилась в 3му сезоні і це вері гуд (4й знаю що буде але дивитись не планую бо не бачу сенсу).[/s]
      Серіал показує нам різні касти людей які опинились на потязі, який є останнім "ковчегом" людства. Мені сподобалось те як показали емоції людей, мотивацію, підлі рішення і зради. В плані взаємовідносин це всі 10\10. Більшість героїв живих, деяким співпереживаєш, когось ненавидиш, хтось показує себе з різних боків і це в купі з несподіваними поворотами робить прям кайфовенькі моменти.
      Але в цей же час розвивається якийсь абсурд театру на екрані, а саме люди повертаються в війни "кам'яного віку" і забувають про олію на кухні і ще багато способів вбити ворога. Інколи конфлікти висмоктані з пальця, але воно не трігерить, а навпаки робить якусь розслабляючу перерву між мейн сюжетом.
      Боявся що 2 і 3 сезон буде повторенням першого і війною за управління потягом. Звісно другорядно воно так і є і це очевидно, але основний сюжет в усіх сезонах різний, тому дивитись цікаво і заліпатєльно.
      Я дивлюсь фільми на роботі тому візуал для мене йде на 2й план бо я помічаю його 40-50%. Сцени які мають важливість в сюжеті відзняті класно.
      Загалом якщо вам цікаві постапокаліптичні серіали то рекомендую. Для мене станом на зараз снігобур і фолаут найкращі серіали які я подивився в цьому році в подібній тематиці. Людство помирає і в цих серіалах помирає гарно, помирає в боротьбі за життя і надію.
    3. Александр Міллєр
      Александр Міллєр Частий відвідувач 5 червня 2023 04:59
      Прекрасний серіал. Подивився в три подихи)), ну так сталось, три сезони, відмінно передані людські емоції та поведінка такими як вони є... Любителям подібних жанрів рекомендую до перегляду... Я просто в захваті від серіалу.
      До речі порівняно з фільмом набагато цікавіший
      1. Гість Микола
        Гість Микола Гість 11 вересня 2024 21:55
        Так, в фільмі персонажі показано "плоско" - є "хороші" і "погані", і це дратує.

        А от в серіалі все інакше. А доданий персонаж Мелані - це просто геніально.
    4. luba2405
      luba2405 Постоялець 30 червня 2022 14:42
      Коли в середині 10 серії.. все знов почалося спочатку,боротьба за владу, думаю : "Ну от наша пісня гарна й нова, починаємо ми знову"
      Але я рада що помилилася. Мені сподобалося чим закінчилося, на мою думку це ідеальне закінчення. Ніби кінець, а ніби і інтрига залишилася.
      Супер

      Дякую вам за український переклад
    5. o_o
      o_o Частий відвідувач 11 червня 2022 00:25
      Неоднозначне враження. Серіал візуално дискомфортний, гидкуватий, брудний і холодний. Ну, такий в ньому світ тож нічого дивного. Ідея наче непаршива і реалізована більш менш.
      З'явилось ще декілька серій, тепер вагаюся чи хочу їх дивитись, я то думала, що вже побачила фінал 3го сезону в 5й серії.