Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Захищаючи Джейкоба

Захищаючи Джейкоба

Defending Jacob
7.8
18+
    Енді Барбер — порядний сім'янин, який займає посаду помічника окружного прокурора в Бостоні, штат Массачусетс, в той час як його дружина Лорі управляє благодійним центром для допомоги хворим дітям. Життя головного героя перевертається з ніг на голову, коли його 14-річного сина Джейкоба затримує поліція, підозрюючи у вбивстві свого однокласника Бена Ріфкіна, чиє тіло було знайдено в лісі зі смертельним ножовим пораненням. Вірячи, що його син не винен, чоловік готовий піти на все, щоб добитися в суді виправдувального вироку.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Захищаючи Джейкоба» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +317 439

    Відгуки (28)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 17 січня 2024 12:09
      Фільм вартий уваги. Тут гарно розкриті емоції які переживають турботливі батьки, їх вагання, сумніви. Описана історіяє страшна і ти просто чекаєш відповіді чи не даремно батьки захищають, чи так слід поводитись чи повинні бути сумніви. Нажаль кінець розчарував, залишивши питання.
    2. Irishkabc
      Irishkabc Новачок 11 листопада 2023 21:01
      Подивилась на одному подиху, дуже страшний фільм, емоціонально страшний і нажаль дуже реальний. Реальний своїм відкритим фіналом який перетворюється на пекло. Я його не подивилась, а прожила, шкода що в цій історії не поставлена крапка, глядачу від неї було б легше, тому що до останнього не хочеться вірити у погане, як і у справжньому житті.
    3. Гість Олена
      Гість Олена Гість 29 серпня 2023 23:50
      Серіал однозначно 10/10. Сценарій, акторська гра, картинка, озвучка - все прекрасно. Стрічка змушує співпереживати героям і задумуватись над різноманіттям проблем і ситуацій. А кінцівка... Як на мене, реалістична, [s]в житті мало геппі ендів.[/s]
    4. Гість Жанна
      Гість Жанна Гість 18 липня 2023 09:46
      Серіал класний, інтрига, динаміка все супер, дивилась з захватом, але кінець, це взагалі жах, [s]суть серіалу щоб дізнатись він чи не він, і так і не дізнались,[/s] мода, надіюсь на 2 сезон.
    5. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 28 березня 2023 19:39
      Рідко пишу коментарі, але тут не змогла втриматись. Серіал СИЛЬНИЙ, життєвий, глибокий! Плакала, співчувала і клала себе на місце героїв.