Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


По той бік життя

По той бік життя

After Life
8.4
18+
    Нещодавно дружина Тоні померла від раку, і йому важко змиритися з втратою коханої. Убитий горем чоловік настільки нещасний, що готовий накласти на себе руки, але всякий раз, коли Тоні збирається попрощатися з життям, він згадує про те, що не буде кому подбати про його собаку. В результаті чоловік приймає рішення жити далі, але при цьому робити все те, що забажає, не звертаючи уваги на наслідки. Хороший хлопець залишається в минулому, однак його друзі і близькі намагаються його повернути, хоча і стикаються з безліччю проблем і складнощів...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «По той бік життя» / «Після життя» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +940 1088

    Відгуки (25)
    1. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 18 лютого 2024 14:38
      Серіал безумовно чудовий, дивитись легко, тримає увагу, якісний гумор. Підіймаються і розкриваються важливі соціальні теми, які торкають душу-важливість підтримки, небайдужість один до одного, любов, цінність дружніх стосунків. Гарно показаний тяжкий процес горювання і вплив підтримки людей у цьому процесі. Багато фраз зворушували і надихали. Вдало підібрані актори, професійна гра, прекрасна озвучка. Дякую за можливість перегляду, отримала справжнє естетичне задоволення!
    2. Знов
      Знов Частий відвідувач 11 січня 2024 22:22
      Навіть тут, в коментах, проглядаєтьься схожий із серіалом набір персонажів. Хтось про читача піклується, хтось тужить, хтось дивно тупить, хтось надихає і насипає надію жменями, дякую...
      А вам як тим альфа-йовбикам, аби комусь накєзати під двері!
      Я тепер дивитимусь оигінальний "Офіс", бо там Джейрвейз, і шукатиму інші роботи з його участю. Американський кинув дивится на третій серії. Англійський дивитися не збирався, але після цього теплого життєствер
      дного твору британців спробую.
    3. О
      О Гість 31 грудня 2023 00:16
      Зрозуміти головного героя простіше тому, хто сам переживає втрату. Все дуже правдиво показано. І трохи легше стає від того. І сподіваюсь, що він впорається, як і я.
    4. Джо Бідон
      Джо Бідон Гість 28 грудня 2023 00:26
      Історія про "цінності" зістарілого підлітка. Котрий після виходу з батьківської хати продовжив ховатися від дорослішання за "мамчиною спідницею", яку знайшов в особі своєї дружини. Який знущання вважає чи то смішним, чи то дотепним, чи то приємним.
      І от, коли дружина (остання його рідна і доросла нянька в здоровій свідомості) відійшла у засвіти. Він зіткнувся з реальністю сам-на-сам.
      Та змушений вчитися дорослому життю у свої 50-60, просто щоб не з'їхати з ґлузду. Оскільки це все що йому лишається. Після того, як він виявив, що кишечка у нього затонка взяти і втілити єдиний раціональний на погляд затятого атеїста вчинок, щоб позбутися страждань.
      1. Гість Тетяна
        Гість Тетяна Гість 24 лютого 2024 21:36
        Вибачте, але всі ви чоловіки підлітки до самої старості і жінка для вас - продовження матері))
    5. Гість Гість
      Гість Гість Гість 6 листопада 2023 20:12
      У різних серіях показують різні історії людей про які пишуть в локальній газеті. Гадаю, режисери хотіли показати настільки різноманітне життя людей, скільки усього є у світі.