Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


У кращому світі

У кращому світі

The Good Place
8.2
16+
    Комедійний серіал розповість захоплюючу історію про Елеонора Шеллстроп, яка в один прекрасний момент приходить в себе в дивному незнайомому місці, після чого наша героїня з подивом дізнається, що вона мертва. Не в силах стримати цікавість Елеонора з'ясовує, що перед тим, як опинитися тут, вона була збита вантажівкою, а першим парамедиком, який приїхав на місце, за забавним збігом обставин виявився її колишній коханець.
    Але як би там не було, з потойбічним життям нашій героїні вкрай пощастило, адже вона виявляється в «кращому» місці, де панує нескінченне щастя, адже сюди потрапляють лише обрані, які за життя були зразком для наслідування і здійснювали лише хороші вчинки. Дуже скоро Елеонора розуміє, що опинилася тут через безглузду випадковість, адже насправді вона зовсім не є тією, за яку її всі приймають. Справа в тому, що своїм способом життя, а також зухвалою поведінкою наша героїня зовсім не могла заслужити перебування в настільки чудовому світі, тому її починають турбувати думки про те, що ж буде, коли її викриють, адже крім «кращого» місця існує ще й «найгірше», ось тільки виявитися там їй зовсім не хочеться.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «У кращому світі» / «У хорошому місці» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +434 584

    Відгуки (18)
    1. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 30 липня 2024 00:30
      Дуже хороший серіал. Подивилася на одному диханні, буквально за тиждень всі сезони. Давно не бачила чогось настільки хорошого. Ідея цікава, неочікувані повороти, гумор, круті пародії.
    2. Ksennia Neverkovska
      Ksennia Neverkovska Новачок 13 серпня 2023 11:41
      Неймовірний серіал! Шкода, що останні 2 сезони з субтитрами, але дуже рада, що додивилась. Не уявляла, як сценаристи доведуть до логічного завершення цю історію, але кінцівка мені дуже сподобалась. Дарує відчуття спокою і завершеності...))
    3. Гість Роман
      Гість Роман Гість 16 липня 2023 10:52
      Якщо серіал здається нудним рекомендую подивитися останні серії першого сезону, там пояснюють чого він такий нудний. А потім можете з цікавості переглянути перший сезон. Доречі, в другому сезоні події відбуваються набагато швидше.
    4. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 7 травня 2023 19:49
      Цікавий, добрий та філософський серіал. Мені було замало 4-х сезонів)). Дякую акторам та сценаристам за таку цікаву подорож. Найсвітліший серіал, який я дивився за останній час.
    5. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 11 квітня 2023 15:18
      Сподобався серіал. Відносно всього, що зараз знімають він дуже навіть заслуговує на перегляд. Має свій приємний гумор і навіть повчальний, якщо вдумуватися, а не сприймати виключно для фону і фану. Звісно у кожного свої смаки, але я з тих, хто обожнює «Друзів», «Офіс», «Як я зустрів вашу маму», «Чорне дзеркало», «У всі тяжкі» і т.п. (Переглядала дуже багато разів). І висловлюю свою думку, що цей серіал є прийнятним для перегляду:)