Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сексуальне виховання

Сексуальне виховання

Sex Education
8.2
18+
    Головним героєм комедійно-драматичного серіалу «Статеве виховання» є сором'язливий і замкнутий старшокласник Отіс Мілберн. Він прекрасно знає, що багато хто з його однолітків вже не з чуток знає, що таке секс, в той час як сам він навіть не сподівається зацікавити когось із дівчат. Зате в теорії Отіс знає про секс набагато більше всіх своїх однокласників. І все це завдяки власній матері. Джин Мілберн є дипломованим сексопатологом, а оскільки вона вважає, що сексуальна свобода допоможе позбутися від будь-якої проблеми, то не дивно, що у Отіса на цю тему є найглибші пізнання. Хлопець навіть не припускав, що завдяки своїм знанням про секс він може почати в школі досить незвичайний бізнес...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Сексуальне виховання» / «Сексуальна освіта / Статеве виховання» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +5076 7100

    Відгуки (128)
    1. mikuma
      mikuma Новачок 25 липня 2024 14:19
      легкий та цікавий серіал. корисний. як і писали нижче - життєвий, повсякденний, з мінімумом фантазії та вигадок. атмосферою схожий на теревеньки зі знайомими кожного дня. кожна нова серія - маленьке продовження попередніх історій. наприкінці всі персонажі, що важливо, є закінченими та цілісними, відкриті, поясненні. це супер серіал, лишив тільки позитивні враження і я думаю що через рік-другий наважуся сісти передивитися. бо це справді добре. раджу!
    2. Гість Марина
      Гість Марина Гість 16 липня 2024 16:40
      Це просто чудовий серіал! Мені 16, і я рада, що переглянула його саме в цьому віці, а не раніше, або коли вже буду доросла. Завдяки цьому, я кардинально змінила свою думку про дуже багато речей. У всіх є свої проблеми, вподобання, в незалежності від віку про це треба говорити, ми всі рівні. Насправді, дуже шкода, що більшість батьків соромляться говорити про це зі своїми дітьми. Щодо сюжету, він також суперовий, цікаві персонажі, кожен по своєму особливий. Я дуже рідко дивлюсь серіали, але цей дивилась з таким захопленням, переживала за персонажів після кожної серії хотілось дивитись ще і ще. Дякую, Netflix за такий чудовий серіал, в якому розкриваються такі важливі тему, про які мало хто говорить.❤️
    3. Bogdan2121
      Bogdan2121 Новачок 11 липня 2024 13:32
      Коли дивився перші серії, не міг збагнути, чому цей серіал так затягував? В останньому сезоні я зрозумів, що це серіал не про уявне життя, а про життя, яке йде просто зараз незалежно коли він вийшов, ти відчуваєш себе ніби вдома, серед друзів, які є персонажами і всі такі близькі тобі, де тебе ніхто не засудить, а просто прийме таким, яким ти є. Саме це наштовхує при перегляді.
    4. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 5 червня 2024 10:58
      Довго наважувалася подивитися серіал, і після перегляду першого сезону я зрозуміла, що це супер. Не пошкодувала, дійсно на легкий та цікавий манер пояснили все те, що батьки не можуть пояснити підліткам. Рекомендую всім дорослим показувати цей серіал підліткам, а потім обговорювати моменти по яким виникли питання. В серіалі чітко показано, що нема нічого ненормального в певних особливостях та деяких вподобань різних людей.
    5. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 31 травня 2024 15:48
      Не знаю як реагують на цей серіал підлітки. Бо вони інколи такі розумні, що жах. А от батькам рекомендую його до перегляду однозначно. Окрема подяка Нетфлікс за невпинне навчання з питань толерантності.