Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сонячні протилежності

Сонячні протилежності

Solar Opposites
7.9
18+
    Прибульці, рятуючись зі своєї вмираючої планети, зазнали катастрофи на Землі і тепер змушені прикидатися звичайними людьми. Людська цивілізація викликає у гостей з іншого світу чимало питань, і вони ніяк не можуть до кінця вирішити, хороша вона чи ні. Точно відомо лише одне: вони повинні захищати Пупу — живий суперкомп'ютер, який одного разу еволюціонує, поглине їх та тераформує Землю.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися мультсеріал «Сонячні протилежності» / «Нетутешні» 1, 2, 3, 4, 5 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1061 1245

    Відгуки (27)
    1. Yat1San
      Yat1San Новачок 22 серпня 2024 23:14
      Дуже цікавий мультсеріал, самобутній і в міру ситиричний! Трошки крові і треша, ідеальна суміш. За озвучку окремий респект AdrianZP, це окремий вигляд задоволення.
    2. grechanovskiy
      grechanovskiy Новачок 24 травня 2024 12:46
      Я також не можу пройти боком і не прокоментувати озвучку від AdrianZP. Реально круто і якісно озвучили, 4 сезон після такого дивитись аж не хочеться. Задумка серіалу також дуже хороша, мені сподобалось, щось свіженьке та неординарне, рекомендую до перегляду обов'язково, особливо тим хто зацінив Ріка та Морті.
    3. Гість Oleksandr
      Гість Oleksandr Гість 25 вересня 2022 22:07
      Дуже сподобалась адаптована для українців озвучка від Adrian. Смішно і подібно до оригіналу. Дякую. Супер. Рекомендую.
    4. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 13 серпня 2022 20:15
      Озвучка від AdrianZP це ймовірно, жарти підлаштовані під українські реалії, додають навіть незначні зміни графіки, коли замість американського магазину показують вивіску АТБ. це неймоврно весело дивитися і сміятися від локальних жартів, а не намагатися зрозуміти американські
    5. Laska
      Laska Новачок 22 січня 2022 20:58
      Єдине, що можу сказати... хочу ще