Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Пітьма

Пітьма

Dark
8.7
18+
    У центрі сюжету серіалу «Пітьма» знаходяться звичайні німецькі сім'ї, що живуть в провінційному містечку. Кожен день вони займаються своїми справами, не підозрюючи, що незабаром доля завдасть по ним нищівного удару.
    Події починають розгортатися в той момент, коли пропадає Ерік, місцевий підліток. Поліція відразу ж починає розслідування інциденту, проте пошуки не дають потрібного результату. Він просто зник, не залишивши ніяких зачіпок. І тепер місцеві жителі вибудовують найрізноманітніші теорії. Друзі Еріка, не бажаючи миритися з долею, відправляються на його пошуки. Незабаром вони опиняються в лісі, де їм доводиться зіткнутися зі справжнім жахом. Підлітки намагаються втекти від темряви, але далеко не всім вдається врятуватися...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Пітьма» / «Темрява» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1529 2019

    Відгуки (88)
    1. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 7 вересня 2024 11:02
      Просто подивіться всі три сезони й стане ясно. Це той випадок, коли сезони не допридумувалися, а відразу історія планувалася розкритися за три сезони. Як на мене-це шедевр. Й на цьому серіалі можна будувати поп-культуру (на кшталт зоряних війн) при правильному маркетингу. Хоча тут буде складніше так, як все-таки середньостатистичний глядач не є підкованим у наукових теоріях, нажаль.
    2. Гість Орина
      Гість Орина Гість 6 вересня 2024 20:23
      Подивилась я серіал(майже)! Перші два сезони - просто вау, на першій серії третього - я відчула, що щось не так. Мене вистачило ще на 4 серії, але, я не додивлюсь його. Дуже складно, заплутано, дуже велике навантаження інформацїї, нашаровування одного на інше. Я не маю бажання в цьому розбиратись, якщо ви любите таке - то дивіться! Знято гарно, ідея гарна, сюжет цікавий)
    3. Гість Денис
      Гість Денис Гість 24 серпня 2024 00:30
      Цікавий задум, загалом серіал непоганий, перші два сезони ще можна якось розібратись, а в третьому дуже все вигадали. Іноді було складно зіставити персонажів з різних часів та світів... Можна сказати на один раз, декілька разів його б точно не переглядали)
    4. Гість Lori
      Гість Lori Гість 18 серпня 2024 05:26
      В мене тільки одне питання, як авторам вдалось таке придумати та реалізувати? Під час перегляду голова вибухає в хорошому сенсі. Насправді серіал пречудовий, така собі інтелектуальна головоломка. Внесу його в список шедеврів, бо такого роду я навряд чи щось дивилась.
    5. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 1 травня 2024 16:52
      Дуже сподобався серіал, це мабуть один із тих, які я врешті решт додивилась.
      Сама задумка, герої, атмосфера....
      Доводять, особисто мене до роздумів - "якби".
      Раджу!