Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ранкове шоу

Ранкове шоу

The Morning Show
8.2
18+
    У центрі сюжету серіалу «Ранкове шоу» показане непросте життя ведучих популярних теле і радіопередач, під які більшість з нас звикли прокидатися вранці. Під час перегляду глядачі зможуть побачити усі таємниці таких веселих і життєрадісних на вигляд шоу, поринути в справжню безодню непомірних амбіцій, егоцентризму, небажання миритися з потребами і прагненнями оточуючих. «Ранкове шоу» наочно продемонструє, що насправді ховається за награними посмішками, за глянцем рейтингових передач, які сьогодні виходять мало не на кожному телеканалі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Ранкове шоу» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +984 1316

    Відгуки (46)
    1. Vitayvitay
      Vitayvitay Новачок 28 квітня 2024 06:46
      Дійсно, серіал вражає. Як і сюжетом, так і підбором акторів. Звісно, все шикарно. І гра акторів, і несподівано нехепіендний фінал. Сподіваюся, що не спортять враження і закінчать на цьому історію, бо вона довершена.
    2. dianaprocik34
      dianaprocik34 Новачок 23 березня 2024 18:49
      Крутий серіал. Дуже цікаво дивитись на актуальні теми нашого часу - про ковід, війну в Україні, прототипи деяких "персонажів" з життя. Піднімаються дуже важливі теми-сексизму, расизму, тему абортів..
      Актори зіграли шикарно. Всім раджу до перегляду)
    3. annas13
      annas13 Новачок 8 березня 2024 06:41
      Це не пересічний серіал, змушує думати, при чому ґрунтовно гад багатьма речима. Показує як можна ділити усе на чорне і біле, а як можна бачити і 150 відтінків сірого.
      Серіал сподобається не кожному.
      9/10
    4. Odrobik
      Odrobik Постоялець 10 листопада 2023 21:37
      Переглянувши всі сезони можу сказати що серіал показує сучасність але із змінами в сюжеті ! Цікаво, насичено та зрозуміло ! Особливих відчуттів при перегляді серіалу не було але він так затягнув що це просто шок ! Серія за серією і думаєш як закінчиться тобто сам серіал так складений що мотивує мозок імпульсами для самостійного складання сюжету ! І це круто ...це капець як круто !
      Кінець мене завів в шок .. я зовсім не очікувала того що побачила але це правильно і так має бути ось основний посил для мене який я побачила !
      Дякую сайту за український переклад..
    5. Гість Людмила
      Гість Людмила Гість 10 листопада 2023 19:25
      ДУЖЕ сподобався серіал!!! Короткий - але змістовний, це супер. Сприяли цьому виконавиці головних ролей. Допомогли задуматися над ролями ведучих новин і не тільки...