Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


На межі

На межі

The Brink
7.7
18+
    На близькому сході, а саме в Пакистані, в черговий раз починаються серйозні хвилювання, які можуть вилитися в серйозні проблеми для всього цивілізованого світу. Ісламабад стає плацдармом для військового перевороту, і в результаті до влади в країні приходить релігійний фанатик. Уряд США дуже стурбований розвитком подій в Пакистані, і президент країни віддає наказ привести армію в повну бойову готовність, щоб на корені присікти те, що відбувається в Ісламабаді. У той же час політики розуміють, що застосування військової сили – це не найкращий вихід, адже завдавши удару по Пакистану, є велика ймовірність того, що буде розв'язана Третя світова війна.
    В цей час американське посольство в столиці Пакистану піддається тотальному руйнуванню, а єдиним кому вдається врятуватися стає недбайливий співробітник Алекс Телбот. Його вже давно хотіли звільнити і депортувати назад в Америку, але тепер він виявляється в самому центрі всіх подій. Справа в тому, що зовсім випадково Алексу в руки потрапляє компромат на нового пакистанського лідера. Тепер Телботу належить взяти участь у вирішенні проблеми назріваючої геополітичної кризи, а допомагати йому в цьому буде держсекретар Волтер Ларсон. Але зробити це буде далеко не просто, тому що голова у Ларсона зайнята лише думками про те, з ким би в черговий раз зрадити дружині...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися Серіал «На межі» українською мовою онлайн безкоштовно

    +60 66

    Відгуки (5)
    1. koshyk
      koshyk Новачок 22 травня 2021 23:23
      Бомбезний серіал! Тім Роббінс неперевершений!!!
    2. Євген
      Євген Гість 9 березня 2020 18:12
      Годнота, цей серіал, як ковток свіжого повітря
    3. Antihrist Nedouchka
      Antihrist Nedouchka Постоялець 15 лютого 2020 13:32
      Шикардоз шоу! Залюбки пeрeдивлюсь у пeрeкладі!
    4. Гість Олег
      Гість Олег Гість 8 лютого 2020 20:55
      Чекаю на другу серію — цікавий та веселий серіал
    5. В_одне_рило
      В_одне_рило VIP 8 лютого 2020 15:28
      Крути серіал!!! Вартий уваги, однозначно.