Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дім з прислугою

Дім з прислугою

Servant
7.4
18+
    Філадельфійська подружня пара Дороті і Шон Тернери пережили жахливу трагедію, коли їх 13-тижневий син одного разу не прокинувся в своєму ліжечку. Жінка занурилася в депресію, переставши ходити на роботу, через що чоловікові довелося вдатися до допомоги психотерапевта і невеликої хитрості. За порадою лікаря він придбав ляльку, яку майже неможливо відрізнити від справжнього немовляти, щоб допомогти невтішній Дороті впоратися зі стресом. Незабаром сім'я наймає Ліен, молоду релігійну няню для догляду за «малюком», проте дівчина аж ніяк не дивується штучному немовляті. Навпаки, вона демонструє крайню турботу про дитину, навіть у відсутності мами, наводячи жах на розсудливого Шона.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Дім з прислугою» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +289 429

    Відгуки (18)
    1. Гість Анна
      Гість Анна Гість 18 лютого 2024 02:07
      Зрозуміло, що нічого не зрозуміло. Так собі. Дивний фільм, дуже затягнуто. Прочитала коментарі, мусила додивитися до кінця, але лише через цікавість.
    2. Гість Оленка
      Гість Оленка Гість 29 грудня 2023 13:43
      Переглянувши цей серіал я зрозуміла багато чого для себе. це не просто типу жахів або драма - це шедевр!! 4 сезон все розставив на свої місця. Рекомендую дивитися в оригіналі із укр субтитрами (окремо за це дякую)!!!!
    3. msagelam
      msagelam Новачок 23 грудня 2023 03:42
      офігенний серіал! є, звичайно серії, що як вода в дипломі)
      але потім все збирається до купи в останньому сезоні.
      рекомендую! не кидайте перегляд, якщо на деяких серіях здається, що все - серіал злився. це не так.
      вік крутий, з нормальною кінцівкою і без гіпернадуманих недоречних сюжентних поворотів.
      все по ітогу здається добре продуманним і логічним.
      дякую за переклад!
    4. katerinadespre
      katerinadespre Постоялець 24 травня 2023 14:52
      1 сезон - крутецький! "Зжерла" всі серії за 1 день, не могла відірватися! Протримав у напрузі та жаги до розв'язки подій.

      2 сезон - краще б я дивилась дозовано, тому що почала швидко втомлюватись від наростаючого божевілля Тернерів щодо Джеріко. Мій дах починає їхати разом з дахом героїв.

      3 сезон - через силу дивилася зі скіпами. Події значно уповільнюються, життя Тернерів типу "нормалізувалось" (хоча ми розуміємо, що це не так). Згадала перші серії першого сезону, які Тернери ще були адекватні (особливо ставлення Шона та Джуліана до "ляльки Джеріко") у порівнянні з тим, до чого докотились в 3 сезоні. Хочеться описати цей сезон як гру в ляльковий дім.

      4 сезон - нааааарееееешті почала повертатися динаміка першого сезону! І наааарееееешті весь цей треш-сафферінг закінчився! :) Додивилася останні епізоди в оригіналі.

      До речі, дуже сподобався весь одяг Дороті у цьому серіалі. Рідко буває таке, що ну дуже гармонічно підбирають кожну річ, але тут прямо задивлялася кожну серію) І подобається як змінився стиль Лієн в 4 сезоні
      1. Гість Марічка
        Гість Марічка Гість 23 листопада 2023 03:11
        Дякую за відгук! Завдяки йому не кинула дивитись на другому сезоні) Перечитала 2 та 3, і з великим задоволенням переглянула четвертий. Але! Підписалась на телеграм "в одне рило" та трохи задонатила класним хлопцям та дівчатам - вони молодчинки та розумнички)
    5. Давра
      Давра Гість 13 квітня 2023 23:34
      Перший сезон норм, другий-третій просто переливання з пустого в порожнє, але четвертий затягує знов. Надіюсь що п’ятого не буде, бо скільки можна з пальця висмоктувати.