Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Новий Папа

Новий Папа

The New Pope
8.1
18+
    Перший публічний вихід і прониклива різдвяна промова в Венеції закінчилися для наймолодшого понтифіка в історії напрочуд погано: Ленні Белардо, побачив пару, яка виглядає як його передбачувані батьки, і втратив свідомість, що привело до коми.
    Поки кардинали намагаються спішно врятувати ситуацію, титул понтифіка пропонують Джону Бренноксу — англійському аристократу зі зручними для Ватикану ідеями про збереження католицизму...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Новий Папа» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +173 211

    Відгуки (19)
    1. Sophia
      Sophia Постоялець 16 квітня 2024 13:47
      Як вже тут було написано - суцільна естетика, направду боялася моргнути оком, щоб не пропустити навіть долі кадру. Кожен кадр, як картина, кожна деталь символічна, кожне слово має значення, кожен звук, кожна комбінація планів і кольорів і нема нічого на поверхні, усе потребує роботи розуму. Команда творців досконало дібрана з фахівців найвищого ґатунку, котрі добре розуміють основний задум і кожен реалізує себе вповні. Паоло Сорентіно направду митець і цією роботою лише підтвердив це. Фільм багаторівневий, тут нема нічого, що було б на поверхні, багато історичних паралелей і порівнянь, багато висновків. В Бога нема нічого неможливого. Святе Письмо не айфон. Церква - це люди, а люди схильні до гріха. Навіть найбільш упосліджений заслуговує на любов. Фанатизм - це зло. Дивовижна робота. Навіть фраза про те, що мистецькі скарби зібрані Ватиканом в період Відродження є величезною цінністю, але тепер теж є митці, то чому Ватикан не замовляє творів сучасних митців. Це лише те, що на поверхні. Фільм глибокий.
    2. svishheva.jana
      svishheva.jana Новачок 9 березня 2024 16:01
      Серіал суттєво відрізняється від першої частини. Соррентіно показує інший, реальний бік та наслідки ситуацій, які в сучасному суспільстві вважаються проявом толерантності та гуманності. Не все є благом.
    3. Roksi
      Roksi Гість 13 вересня 2020 00:35
      Фільм Новий Папа доволі цікавий, але перша частина Молодий Папа мені сподобалась більше. Раджу почати перегляд з неї. Тут більше цікавих моментів з духовної точки зору, одночасно є достатньо саркастичних моментів. Звичайно чудова роль Джуда Лоу. В другій же частині кількість оголених жіночих грудей зашкалює. Дуже релігійним людям я б не радила її дивитися.
      1. HoFTeR
        HoFTeR Новачок 27 квітня 2021 12:09
        Думаю, надто релігійні люи (або релігійні хоча б трішки) зацбкують цей серіал (і попередній) виключно через те, що там, на перший погляд, є висміювання Бога й порушення питання Його існування. Далі й дивитися не будуть) Хоча там дійсно є величезна філософія.
        1. zirkonium Kanker
          zirkonium Kanker Новачок 26 січня 2024 21:13
          А Я б навпаки порекомендувала серіал аж надто релігійним людям, для розширення світогляду. Я особисто, як протестант, нічого образливого в ньому не побачила.
    4. Thanaatos
      Thanaatos Частий відвідувач 16 серпня 2020 09:56
      Хороший, інтригуючий та цікавий серіал. Чудове продовження Молодого Папи..
    5. Христя
      Христя Гість 17 травня 2020 19:42
      Ех, після 2-х сезонів цього шедевру буде дуже важко знайти для перегляду такий же якісний і естетично досконалий серіал! Після нього вже не хочеться витрачати свій час на щось менш цікаве.