Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бачити

Бачити

See
7.6
18+
    Дія серіалу розгортається в далекому майбутньому, коли людська раса втратила зір. Люди повернулися до племінного способу життя, називаючи сонце «полум'яним богом» і спалюючи на вогнищах «єретиків», які все ще згадують про зір. Одного разу глава племені Баба Восс бере в дружини Магру, що прийшла в поселення ззовні. Незабаром у жінки народжуються зрячі близнюки, в результаті чого сім'ю проклинають і називають єретиками. Бажаючи захистити дітей, Баба Восс вирішує втекти разом з жителями села, щоб побудувати будинок в новому місці, адже народження зрячих ризикує порушити крихкий баланс нового світу...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Бачити» / «Сліпота» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1603 2187

    Відгуки (72)
    1. G A S T R O P♻️D
      G A S T R O P♻️D Частий відвідувач 30 серпня 2024 18:04
      Гарний серіал.
      Декорації, костюми професійні, нема відчуття маскараду. Тільки за це уже великий плюс!
      Якісна хореографія, бої сліпих дивитись цікаво.
      Дуже приємний каст акторів. Майже всі персонажі подобаються. Актори стараються, вживаються. Приємно бачити що людям не всеодно кого вони грають.
      Сама ситуація казкова, тому і дивитись її треба без наукового підходу. Якшо сприймати твір як єпічну легенду - то не пошкодуєте про перегляд.
    2. Собакен Фаустпатрон
      Собакен Фаустпатрон Гість 12 березня 2024 15:56
      Якщо ви вмієте наглухо вирубати критичне мислення та логіку, то можете дивитись. Задум мені зайшов, але його реалізація заслуговує на багато серйознішого підходу чим те, що тут дають. В якийсь момент починається просто "гра престолів" в утосі. Та все ж чвари сюжетні доволі цікако завернуті. Огидна королева реально огидно круто грає свою навіжену роль. Баба - мужик. Багато є хороших моментів, знов таки, якщо наглухо вирубити логіку і кричний склад розуму, то можна цікаво провести час.
    3. Гість Марія
      Гість Марія Гість 20 серпня 2023 22:49
      Максимально наближений до звичного лайфу серіал, де розкривається ідея про життя, існування і сутність, матеріальні цінності, духовні та битва за території. Цікавий, схожий до історичного фільм) максимальна передача побуту і перенесення глядача в атмосферу того життя, часу)
    4. gil
      gil Гість 5 серпня 2023 16:05
      Серіал цікавий. Проте, пишуть, що рейтинги у світі так собі. Думаю з-за самої ідеї можливості існування світу незрячих людей, який би навряд чи вижив хоч рік.
    5. РіДоК
      РіДоК Новачок 12 квітня 2023 15:33
      Неоднозначне враження від перегляду, задумка класна, після першого сезону в сценарії все більше стає недопрацьованих прогалин, а в третьому просто стає не зрозумілим як можна визначати координати без зору, змішувати порох та виготовляти бомби гранати і т.п.