Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Чому жінки вбивають

Чому жінки вбивають

Why Women Kill
8.3
18+
    У центрі історії опиняються три жінки, які в різні десятиліття живуть в одному і тому ж будинку в Каліфорнії і стикаються із загальною проблемою – подружньою невірністю. У 1963-му році слухняна домогосподарка Бет Енн переїжджає в розкішний особняк, проте незабаром радість від придбання житла змінюється розчаруванням, коли вона виявляє, що її чоловік зав'язав роман з офіціанткою з місцевої закусочної. У 1984-му році багату світську левицю Симону приголомшує новина про те, що її чоловік захоплюється чоловіками. У 2019-му році бісексуалка Тейлор перебуває в щасливому відкритому шлюбі, поки її коханка не порушує крихкий сімейний баланс...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Чому жінки вбивають» українською мовою онлайн безкоштовно

    +860 1016

    Відгуки (38)
    1. Гість Олена
      Гість Олена Гість 6 вересня 2024 10:54
      Чудовий серіал! Другий сезон навіть краще, хоча я думала, перевершити перший сезон дуже складно, так він сподобався мені! Серіал вартий кожної хвилини перегляду. 1й сезон передивлююсь вже двічі, як вийшов 2й сезон, подивилась і його. Не пошкодуєте.
    2. Гість Владислава
      Гість Владислава Гість 31 серпня 2024 15:50
      1-й сезон був не такий динамічний і перша половина серій сезону були нудними. А ось 2-й сезон просто неймовірний-захоплює з першої серії! Кожна серія це шедевр! Не затягнуто, не шаблонно, несподівані повороти подій. Закінчила дивитись під великим враженням.
    3. Гість Helena
      Гість Helena Гість 1 серпня 2024 18:02
      Другий сезон НЕ продовження першого. Але, він досить потужній у своїй моралі. Та й візуал красивий. Америка після Другої Світової, LA, красиві вбрання, прикраси. Для тих хто любить очима серіал сподобається.
    4. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 29 липня 2024 12:36
      Довго не дивилась 2й сезон, начитавшись відгуків. Може тому, не маючи завищених очикувань, мені він так сподобався. Сезони зовсім різні, спільного у них лише назва. Другий більш цілісний так як у ньому одна сюжетна лінія, справжній витвір мистецтвау стилі фільмів Хічкока. Такий динамічний і непередбачуваний сюжет тримає вашу увагу у напрузі впродовж всього перегляду.
    5. Гість Іра
      Гість Іра Гість 19 березня 2023 13:38
      Перший сезон просто шикарний!
      А на рахунок другого, то їх взагалі не можна порівнювати, як на мене, спільна тільки назва, а по суті два різні серіали..