Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


МакМафія

МакМафія

McMafia
7.6
16+
    У центрі подій серіалу «МакМафія» опиняється молодий хлопець на ім'я Алекс Гудман. Його батьки російські емігранти, пов'язані з криміналом, але Алекс виріс в Великій Британії  і отримав освіту в приватному навчальному закладі. Зараз він всіляко намагається віддалитися від минулого своєї родини, щоб вести легальний бізнес і насолоджуватися життям. Ось тільки минуле знову нагадує про себе і Алекс, виявляється втягнутий в справи міжнародної злочинності. Щоб захистити своїх близьких, йому доводиться зануритися в кримінальний світ і протистояти небезпечним людям.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «МакМафія» українською мовою онлайн безкоштовно

    +39 53

    Відгуки (2)
    1. Айра
      Айра Частий відвідувач 13 січня 2022 23:49
      враження неоднозначні. Серіал сприймається легко, гра акторів - теж гуд. Але надто вже багато відсилрк до “Хрещеного батька” завдяки чому є відчуття певеої вторинноств. Плюс відсутність емпатії до головних героїв. Можливо тому, що важко сприймаю усе пов'язане з країною агресором.
    2. Лора
      Лора Гість 5 лютого 2020 06:37
      Серіал бомба! Ніхто так не поглуміццо над клятими москвинами, як британський кінематограф.