Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сучасне кохання

Сучасне кохання

Modern Love
7.9
18+
    Сюжет зачіпає кілька людських доль, які стикаються з любов'ю в Нью-Йорку в самих різних її варіаціях, включаючи сексуальну, романтичну, сімейну, платонічну і особисту. Кожен епізод присвячений окремій історії і розповідає про самотню Меггі, закохану в швейцара похилого віку; генерального директора додатка для знайомств, вимушеному відповідати на каверзні питання журналіста; Лексі, нездатної заводити довгострокові відносини через біполярний розлад; парі геїв, що захотіли всиновити дитину, але зіткнулися з труднощами; Робі, чиє побачення з Жасмін закінчилося негайною госпіталізацією...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Сучасне кохання» українською мовою онлайн безкоштовно

    +421 565

    Відгуки (27)
    1. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 14 липня 2024 20:45
      Це прекрасний, емоційний і чуттєвий серіал, дякую🥺 Кожна серія має свою повчальну історію, яка має єдиний висновок - кохання робить нас живими і за допомогою нього можна подолати будь-які труднощі, кохання це божий дар💗
    2. Гість Владислава
      Гість Владислава Гість 4 липня 2024 15:39
      Не знаю хто ви друзі яким не сподобався цей серіал. Я дуже рада, що його подивилася, такі прості і складні історії, такий драматичний фінал, глянула на одному подиху. Дуже надихає, саме те що було мені потрібно❤️
    3. Гість Анастасія
      Гість Анастасія Гість 3 липня 2024 21:22
      Мені зайшли тільки дві останні серії. Деякі попередні взагалі не сподобались. Награні та неправдоподібні. До 7,8 серії ледь дивилась така нудятина була. А останні відгукнулись. Навіть не знаю чи могла його рекомендувати. Скоріше ні. Не на мій смак. Я люблю правдивіші історії. Трушні такі. От останні дивіться до цього теке собі.
      1. Гість Олександр
        Гість Олександр Гість 15 липня 2024 23:15
        Серіал побудований на історіях з колонок про кохання. Реальні люди прожили це. Дивно, що вам було нудно бачити такі цікаві історії.
    4. Гість Анастасія
      Гість Анастасія Гість 2 липня 2024 11:05
      Не знаю… як на мене нудятина. Ні одна серія не зачепила. Як би щось більш природне розкривали. А так все неправдоподібно якісь дивні історії. Потрачений час.
    5. Гість Анастасія
      Гість Анастасія Гість 20 травня 2024 17:06
      Серіал про почуття, якими різноманітними вони можуть бути навколо кохання. Я не вибаглива, мені сподобалось, іноді викликав сльози. Актори топ.