Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Міст

Міст

Bron/Broen
8.6
18+
    Дві сусідні держави Швеція і Данія вражені жахливим вбивством, яке сталося під Ересуннським мостом, який пов'язує сусідні держави. Вся справа в тому, що сталося відключення електрики моста, яке призвело до втрати його освітлення. А після його включення місцеві поліцейські знайшли тіло мертвої жінки, яке було розташоване дивним чином. Її голова була повернута в бік Швеції, а ноги в бік Данії. Дивне розташування тіла на середині моста говорить про те, що неясно чия поліція повинна розслідувати цю справу. На розслідування цієї справи кожна країна відправляє свого детектива, які повинні будуть працювати в парі.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Міст» українською мовою онлайн безкоштовно

    +241 285

    Відгуки (8)
    1. pandochka-k
      pandochka-k Новачок 11 квітня 2024 19:57
      Нереально крутий серіал! Трохи не звичний, спочатку нуднуватий, але втягуєшся і навіть не помічаєш, що вже кінець. Головна героїня дуже сподобалась. Всі актори грали на висоті. Безперечно рекомендую до перегляду! )
    2. Voldemar
      Voldemar Гість 30 вересня 2023 18:12
      Серіал дуже сподобався. Він затягує. Спочатку враження, ніби нуднувато, але потім тільки думаєш, як би переглянути наступну серію. Не схоже на американські серіали, зовсім інше.
    3. Kvashec
      Kvashec Частий відвідувач 15 грудня 2022 01:22
      Серіал крутий, один з найнайкращих у своєму жанрі. Цікава особливість - показувати сюжетні лінії другорядних персонажів і змушувати здогадуватися яким боком вони стосуються до головної історії:) Радує те, що усе життєво і ненадумано: якщо когось мають вбити - його вб'ють, і неважливо, що при цьому буде відсутній happy end. Про гру акторів вже сказано. Відмічу ще класний скандинавський саундтрек. І дуже подобається автівка головної героїні:)
    4. Stovpova
      Stovpova Новачок 1 листопада 2022 11:36
      Як на мене, це - шедевр. дивлюсь вдруге і всім рекомендую. неймовірний детектив, чудова акторська гра.
    5. QueenK
      QueenK Новачок 21 вересня 2022 20:13
      Класний детективний серіал! Чудово підібрані актори, гарно грають. Цікаві сюжети і взагалі все грамотно зроблено. Рекомендую)