Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


За службовими обов'язками

За службовими обов'язками

Line of Duty
8.7
18+
    Агент Стів Арнотт переведений в новий підрозділ. Він досвідчений співробітник, тому нова робота для нього це просто чергова глава в кар'єрі. Потрапивши до відділу, який спрямований на боротьбу з корупційними махінаціями, він намагається позбутися від колишніх спогадів, які були пов'язані з неприємною історією, яка виникла через співробітника поліції. В ході однієї з операцій по нейтралізації терористичного угруповання, гине невинна людина, в результаті чого ця історія стає темною плямою в долі Стіва. Але тепер у копа є шанс спокутувати провину на новому місці, з зовсім іншими службовими завданнями.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «За службовими обов'язками» українською мовою онлайн безкоштовно

    +111 161

    Відгуки (7)
    1. Cukrova
      Cukrova Новачок 28 липня 2024 14:36
      Один з найцікавіших серіалів. Напружено і цікаво. Багато інформації. Неочікувані повороти сюжету, неоднозначні персонажі. Було б супер подивитися наступні сезони.
    2. ЛанаОН
      ЛанаОН Новачок 4 лютого 2024 21:01
      Передивилась із-задоволенням серіал в трете. Взагалі детективи від ВБ це зазвичай - шедевр. Людям хто любить переплетіння та загадково-випадкові не випадковості раджу до перегляду. Спецефектів в цьому серіалі ви звичайно не побачите, але цікавий сюжет, достойний сценарій, акторська гра і дійсно класний український переклад, поціновувачам якісного багатосерійного детективу обіцяю. Однозначно лайк лайковий. Цікаво. на одному диханні.
    3. Варвара
      Варвара Гість 20 листопада 2021 18:16
      Рівень роботи поліцейських вражає, фільм тримає у напрузі від початку і до кінця. Однак напрошується думка, якщо у найрозвиненішій демократії такий рівень корупції у поліції то у порівнянні в Україні поліції немає (або чесних поліцейських мізерно мало) а лише суцільне опг у зпайці з політиками
      1. Гість Хельга
        Гість Хельга Гість 12 вересня 2022 16:03
        взагалі-то, це художній фільм, а не документальний, щоб по ньому оцінювати рівень корупції у Великобританії. це як на підставі фільма про Кінг-Конга оцінювати ситуацію в Нью-Йорку. напрошується думка, кому вигідно зобразити такою правоохоронну систему високо розвинутої демократичної країни...
    4. Гість Makarych
      Гість Makarych Гість 11 квітня 2021 00:44
      Обожнюю англійські детективні серіали. Супер.
    5. сс
      сс Гість 7 грудня 2020 15:05
      Дуже гарно.
      Чекаю на наступні сезони.