Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сприйняття

Сприйняття

Perception
7.5
16+
    У центрі сюжету детективного телесеріалу «Сприйняття» доктор Деніел Пірс, який є талановитим нейрофізіологом. Він досить ексцентрична особистість, і не дивлячись на своє звання, сам страждає від шизофренії і параної. Одного разу його запрошують в ФБР в якості консультанта по особливо складним справам, адже завдяки своїм унікальним здібностям і глибоким знанням людської поведінки він здатний розкрити навіть саму заплутану справу.
    Доктор Пірс працює в тісній співпраці зі своєю колишньою студенткою – агентом Кейт Моретті, яка і виступила ініціатором його вербування. Членами команди також є асистент Пірса Макс Левікі, з яким той познайомився, коли проходив лікування в психіатричній лікарні, і Наталі Вінсент, яка є його уявним другом...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Сприйняття» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +409 541

    Відгуки (5)
    1. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 2 липня 2024 14:58
      Серіал досить наївний. Типовий харизматичний персонаж із «жмеликом», який допомагає розкривати злочини (подібні «Менталіст», «Доктор Герроу»). Вибір акторки на роль агентки ФБР мені не зрозумілий: дитяча, не переконлива зовнішність. На затримання злочинців вона їздить майже щоразу одна у супроводі Деніеля — ще та казочка. Ідея чудова, втілення посереднє. Головний герой класно зіграний, персонаж Макс також непоганий… подобаються кадри з кампусу. На трієчку.
    2. Deidra
      Deidra Частий відвідувач 14 січня 2024 21:16
      Чудовий серіал. Не згодна, що у головного героя саме шизофренія, але то таке - професійна деформація. Кожна серія окрема цікава і закручена історія з чудовими акторами і поєднує все це нетривіальний доктор з дуже особливим сприйняттям реальності і оригінальним мисленням.
    3. linda66
      linda66 Постоялець 29 травня 2023 22:31
      Перший раз потрапила на цей серіал, записую собі цитати, дуже визначні. цікаво. Шкода що тільки три сезони.
    4. Гість Наталя
      Гість Наталя Гість 29 травня 2023 17:07
      Серіал просто супер, його можна розбирати на цитати. Дякую за контент українською! ВИ найкращі! Без дратівливої реклами, гарна якість.
    5. Женева
      Женева Гість 12 лютого 2023 23:58
      Мені дуже подобається цей серіал, люблю детективи, люблю психологію, та нейрофізіологію
      Раджу глянути, точно не пожалкуєте.