Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кенан і Кел

Кенан і Кел

Kenan & Kel
7.8
7+
    Комедійний серіал про двох нерозлучних друзів Кенана Рокмора і Кела Кімбелла. Перший вчиться в школі, а у вільний час підробляє в магазині «Рігбі», директор якого Кріс Поттер, якому друзі часто доставляють проблеми. Кенан живе з сім'єю: мамою, батьком і улюбленою сестрою. Другий - Кел, дуже любить газовану воду з апельсиновим смаком і має здатність потрапляти в різні неприємні ситуації...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Кенан і Кел» українською мовою онлайн безкоштовно

    +120 154

    Відгуки (2)
    1. Дужерозлюченапіслявідеолюдина
      Дужерозлюченапіслявідеолюдина Гість 27 червня 2024 14:44
      У цьому серіалі крута лише заставка. ВСЕ! Безмозкий, тупий, дегенеративний персонаж Кела просто бісить! Те п-дло не може зробити нічого нормально, робить купу шкоди і навіть не розкаюєтья і не переживає! Зробивши одну шкоду не виправляє її, а знаходить, що зруйнувати б іще. А головне - йому все сходить з рук! Що з другом Кенаном, його сім'єю, Крісом іншими людьми!
      І так, я розумію, що це комедійний серіал для підлітків, але яка його мораль, який посил? Роби будь-яку х-ню, а за тебе її розгрібатимуть інші?
    2. user
      user Постоялець 23 жовтня 2019 14:23
      Хто любить «Оранджад»?