Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Довгі роки

Довгі роки

Years and Years
8.3
18+
    Погляд на найближче майбутнє очима звичайної сім'ї з Манчестера.
    На фоні розвитку технологій суспільство починає деградувати, мітинги і заворушення стають буденною справою, відбувається переділ сфер впливу між державами. Британія залишає Європу, Америка стає самотнім вовком, а Китай зміцнюється на лідерських позиціях. Події, що відбуваються, впливають на повсякденне життя манчестерської сім'ї, проте найбільшу небезпеку для їх благополуччя представляє Вів'єн Рук — політик нової формації, яка своїми необдуманими діями прискорює розкол Великої Британії...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Довгі роки» / «Роки і роки» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +209 289

    Відгуки (20)
    1. Pro100Ro4ka
      Pro100Ro4ka Новачок 19 липня 2024 23:16
      Неймовірно сильний фільм, який з роками тільки набирає актуальності. Дивилась вдруге і таке ж сильне враження, чи може навіть сильніше – відчуття невідворотного п…екла, яке насувається з шалено швидкістю у всіх площина життя – особистому, сімейному, на рівні твого міста, країни, світу, екології, глобальної економіки, технологій, які мали би полегшувати життя – це все так знайоме й зрозуміло українцям в 2024му році, що зачіпає за саме живе й болюче. Тому дивитися не дуже приємно, але не відірватися. Нагадало Чорне дзеркало – перші сезони, що зносили дах, зачіпаючи потаємні страхи та гріхи. І ще трохи "Не дивись вгору", але британці роблять таке набагато потужніше. Один з улюблених серіалів! Дуже дякую за українські переклад та озвучку.

      p.s. Не дивіться заради того, як висвічується Україна – якщо ви зайшли по такій рекомендації, бо серіал знятий в 2019му і можливо зараз показали б інакше, хоча багато передбачили вірно – навіть Зеленського (чи ні)), але дуже допомагає зрозуміти як впивають події в одних країнах на інші та світ загалом. Широким кутом.

      p.p.s. Якщо комусь теж цікаво – я вже погулила: актор, виконавець однієї з головних ролей українця Віктора, Максим Болдрі, змішаного британського (по тату) та вірменського (по мамі) походження, в дитинстві жив в мск. Але українську імітує непогано.
    2. Innapav
      Innapav Частий відвідувач 7 липня 2024 09:23
      Розпочала дивитись. Перша серія демонструє думку британців про конфлікт в Україні. Вони чітко уявили, що буде, коли росія переможе у війні. Нехай би ще наші ждуни це зрозуміли. Для Українців нічого доброго не буде.
    3. Богдан К
      Богдан К Гість 7 лютого 2024 19:26
      Багато хорошого чув. але все ніяк. але зараз розпочав дивитися, 1 серія залишилися гарний ефект, сучасний трешачок такий, на злобу дня. Ну із сенсами, гарною грою акторів у музика. це явно топчик, знову ніч не спати.
    4. Тетяна Кравець
      Тетяна Кравець Гість 10 лютого 2023 09:38
      як в 2019 році знали про виключення електрики по всій країні, про брудну бомбу. Про напад росії на Україну. І ще кадри вставлені як вантажівки в'їжджають на територю України через кордон. ? ??
      Що це таке. Ми живемо за чиїмось сценарієм???
      1. jt26
        jt26 Новачок 18 лютого 2023 12:40
        А що можна про напад не знати, коли він стався в 2014? Такі вантажівки їхали в рамках типу "гуманітарної допомоги". Цих відео з 2014 повно, бо кацапи самі їх і викладали. Брудною бомбою всякі диктатори з часів виникнення цього терміна погрожують. Плюс, в США було кілька глобальних блекаутів задовго до серіалу.
      2. Гість Тетяна
        Гість Тетяна Гість 14 жовтня 2023 22:05
        Знали, тому що війна почалася 2014 року. Це вже було, тільки не так масштабно. Трішки аналітики плюс фантазії.
      3. Іван Прокіпчук
        Іван Прокіпчук Гість 30 листопада 2023 18:24
        Ні, просто аналітичні центри, які за великі гроші роблять прогнози на досвіді минулих війн і можливим сценаріям майбутніх війн, от і все тут немає ніякої конспірології.
    5. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 19 жовтня 2022 18:23
      Супер серіал! Актуальні питання сьогодення та можливого майбутнього.