Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Матрьошка

Матрьошка

Russian Doll
7.7
18+
    Надя — самовпевнена і цинічна жінка з Нью-Йорка. Одного разу вона відправляється на вечірку на честь свого 36-річчя, а потім йде додому, але по дорозі її на смерть збиває машина. Відразу ж після цього жива і неушкоджена Надя, до власного жаху, виявляється на тій же вечірці, пам'ятаючи все, що відбулося з нею аж до моменту смерті. Зіславшись на дежавю, героїня вирішує не зациклюватися на цьому випадку, однак незабаром вона знову вмирає. Прокинувшись в тому ж місці, Надя розуміє, що вона потрапила в справжню часову петлю. Тепер її мета з'ясувати, що з нею відбувається...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Матрьошка» / «Російська лялька» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +60 122

    Відгуки (8)
    1. Гість Ілона
      Гість Ілона Гість 11 вересня 2023 15:11
      1 сезон просто ааа, дуже сподобався 9,5\10. Неординарний сюжет, атмосфера, а от 2й я передивилась 2 рази, всерівно не все зрозуміла. Моментами здається, що там накидали рандомних подій без пояснення, і зварили суп з ними. Я ще до кінця недодивилась, але поки 5/10.
    2. Гість Irina
      Гість Irina Гість 25 лютого 2023 14:16
      Спочатку зацікавив. Потім розчарував. Головна героїня дратує своєю поведінкою, особливо постійна цигарка в роті. Перший сезон додивилася лише тому, що хотіла знати в чому фокус. Другий дивитись не стала. Взагалі здивувало можливісь продовження цього серіалу. 5/10
    3. Тернопіль_1540
      Тернопіль_1540 Постоялець 1 вересня 2022 20:21
      перший сезон мені дуже сподобався (дивився ще в 2020 році), а зараз глянув другий сезон і таке враження, що це два різні серіали. другий сезон слабший за перший.
    4. Гість Олеся
      Гість Олеся Гість 14 серпня 2022 23:42
      перший сезон дивилася досить давно, загалом дуже зацікавив на той час, зараз ьригеррить назва, хоча зрозуміло, що це англ. слово і не більше. Стосовно сюжету - ну якраз у другому сезоні саме назва і розкриває зміст, хоча при цьому побічна лінія темношкірого персонажа здається зайвою. Загалом 2 сезон на 5\10, але кінцівка чомусь сильно все одно чіпляє. Для глядячів, які полюбляють відчуття лсд тріпу та нелінійного розповіді - буде цікаво.
    5. Пилип Орлик
      Пилип Орлик Гість 8 серпня 2022 22:46
      Перший сезон вартий перегляду однозначно; цікаво неординарно. 9/10
      Другий сезон — не варто тратити часу; посередньо, атмосфера відсутня, прісно і неякісно. 1/10