Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сирена

Сирена

Siren
7
7+
  • Списки:
  • Рік: 2018
  • Жанр: Серіал, Драма, Фентезі
  • Країна: США
  • Телеканал: Freeform
  • Переклад: багатоголосий закадровий | Новий канал, DniproFilm
  • Режисер: Джо Мендес, Нік Копус, Стівен А. Еделсон
  • Актори: Алекс Роу, Елайн Паувелл, Фола Еванс-Акінгбола, Єн Вердан, Рена Оувен, Кертіс Лум, Девід Кабітт, Ханна Левіен, Теммі Гілліс, Сара-Джейн Редмонд, Айля Марзолф, Девід Кає, Ендрю Дженкінс, Рон Юан, Грем Даффі
      Події американського серіалу «Сирена» розгортаються в невеликому прибережному містечку. Велика частина місцевого населення вже кілька поколінь займається тут рибальським промислом. Тому не дивно, що основна частина місцевих історій, так чи інакше пов'язана з морем. Так, згідно з однією з місцевих легенд, в прибережних водах бухти колись мешкали русалки. До цієї історії не багато хто ставився по-справжньому серйозно. Більшість жителів вважали легенду про русалок звичайною вигадкою. Однак все змінилося в той момент, коли в місто прибула таємнича зеленоока дівчина. Її раптова поява змушує багатьох мешканців бухти повірити в те, що стародавні перекази про русалок – це щось більше, ніж просто красиві легенди. Несподівано в тихому і спокійному провінційному містечку починають відбуватися дивні і загадкові події, які відкривають завісу похмурих таємниць минулого...
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися серіал «Сирена» українською мовою онлайн безкоштовно

      +350 486

      Відгуки (9)
      1. Гість Іра
        Гість Іра Гість 20 вересня 2024 00:23
        перший сезон дійсно цікавий, а от другий - повна маячня, особливо останні серії
      2. Гість Ольга
        Гість Ольга Гість 18 липня 2024 14:36
        Хороший серіал, гарний задум, прекрасна гра акторів. Найбільше сподобався перший сезон, він досить цікавий та реалістичний, проте другий сезон, як на мене досить нудний.
      3. міра
        міра Гість 17 червня 2023 23:49
        Якщо чесно крутіше образа русалки не бачила ще в ніякому фільмі. Тож я гадаю це найкращий серіал про русалок. В інших фільмах русалки немають загадковості, та з них роблять місс красоти, але цеж персонаж який у воді не має бути схожим на людину.
      4. Гість Мері
        Гість Мері Гість 30 березня 2023 13:46
        Серіал цікавий, акторка на головну роль підібрана круто, є щось у цій дівчині загадкове й магічне. Цікаво чи будуть ще серії.
      5. Nikopol
        Nikopol Гість 14 лютого 2022 22:05
        Моя оцінка 3/5
        Перший сезон норм, 2й тяганина.