Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Люцифер
8 серій з 16

Люцифер

Lucifer
8.1
16+
    Протягом багатьох тисяч років Люцифер жив в пеклі. Але одного разу ексцентричному і привабливого королю пекла набридає сидіти в своїх володіннях, і він приймає рішення перекочувати не куди-небудь, а в Лос-Анджелес, щоб сповна насолодитися життям в сучасному суспільстві. Там він відкриває власний нічний заклад, де і проводить більшу частину часу. До певного моменту все складається якнайкраще, але одного разу прямо на порозі його клубу невідомі жорстоко вбивають молоду співачку, до якої наш герой був небайдужий. Вдавшись до своїх надприродних здібностей, король пекла переконує поліцію взяти його в помічники, після чого, об'єднавши зусилля з досвідченим детективом поліції, він береться за розслідування цього злочину. З цього моменту його перебування в світі людей набуває зовсім інший зміст, і попереду Люцифера чекає безліч захоплюючих пригод, в яких йому не раз доведеться скористатися своїми незвичайними здібностями...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Люцифер» 4, 5 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +456 650

    Відгуки (5)
    1. Гість cinematik
      Гість cinematik Гість 12 травня 2024 21:06
      Подивився 5 серій, на більше не вистачило. Люцифер більше схожий на манірного інопланетянина, аніж на темну силу, яка була до початку віків. Якщо сюжет про зло, як противагу добру у цьому світі, то хотілось би якихось роздумів, аргументів. Наприклад, чого хоче це зло, чому перейшло на іншу сторону, які ідеї відстоює і сповідує. Можливо, я забагато хочу, але таке враження, що серіал знімали працівники відділу контр-пропаганди Ватикану - такого пустого і нецікавого демона ще потрібно пошукати, і справи з ним мати точно не хочеться.
      1. Гість Олена
        Гість Олена Гість 3 серпня 2024 01:00
        По яке зло Ви маєте на увазі? Тут афігенний погляд на релігію вцілому. Як проста непокора чиїмось правилам, була засуджена і покарана. Люцифер це втілення вільної людини. А якщо вивчити біблію, то стає зрозуміло що ця книга написана щоб робити рабів з людей, про що там нераз пишиться. Люцифер не був злом, він виявив непокору. Тим паче він не демон, і ніколи ним не був. [s]В серіалі Мейзі була демоном, і її роль теж круто прописана.[/s] Треба дивитись глибше. Не існує абсолютного зла і абсолютного добра, усе відносне. І саме в цьому серіалі це чудово показано.
    2. Deidra
      Deidra Частий відвідувач 10 березня 2024 14:29
      Неймовірно драйвовий, прикольний серіал з 1 по 4 сезон. Люцифер няшка і обаяшка, решта персонажів харизматичні, цікаві, містично детективні історії все супер. Але як? Як можна було це перетворити на якусь янгольську Санта Барбару з рожевими шмарклями в цукровій ваті.
    3. volska
      volska Новачок 18 серпня 2022 21:45
      Хороший серіал, хотілось би стерти його з пам'яті, аби подивитись знову) Чудова музика, актори, сценарій, в оригіналі ще й акцент Тома Елліса:)
    4. Ві
      Ві Гість 21 грудня 2020 02:07
      В серіалі дивовижна гармонія між сценаристом, продюсером, артистами. Музика і картинка підкреслюють сюжет. Все на своєму місці. Немає містики. Жодної експлуатації інстинктів глядачів.
      Ніяких супергероїв. Жодних повчань. Жодної релігійності чи культовості.
      Зате безліч знущання над примітивізмом смаків, уподобань, переконань