Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Таксі Бруклін

Таксі Бруклін

Taxi Brooklyn
6.2
    Прем'єра від творця найшвидшого таксі у світі! Серіал побудований на основі фільму "Таксі" (1998) Люка Бессона! 

    В центрі сюжету - слідча із бруклінської поліції - Кейтлін Салліван. Через її упертий та жорсткий характер інші копи намагаються обходити дівчину стороною. Заради результату вона готова йти на будь-який ризик. Тільки у неї є одна невелика проблема – відсутність водійських прав. Під час виконання поставленого завдання, Кейт не встигла схопити грабіжників, які швидко зникли на своєму автомобілі. Кинувшись в погоню, героїня наплювала на всі правила дорожнього руху і з її вини сталося кілька аварій, тому її позбавили прав водіння автомобілем. Але Кейт не опускає руки. Вона пішла до свого давнього марсельського приятеля, який працює таксистом у Брукліні. 

    Лео стає її надійним напарником, який буде не тільки безкоштовно катати дівчину по місту, але і крім цього прикривати в небезпечних ситуаціях. Тим паче, що в минулому Лео сидів у в'язниці, а Кейт допомогла йому довести свою невинуватість.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Таксі Бруклін» українською мовою онлайн безкоштовно

    +34 44

    Відгуки (0)