Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Теорія великого вибуху

Теорія великого вибуху

The Big Bang Theory
8.1
16+
    Двоє блискучих фізиків, Леонард та Шелдон, розумники, які знаються на тому, як "працює усесвіт". Але їх геніальність ані трішечки не допомагає їм у спілкуванні з людьми, особливо жінками. Все змінюється, коли по сусідству поселяється красуня Пенні.
    А ще у хлопців є два дивакуватих друга: Воловіц, який полюбляє використовувати фрази різними мовами і Раджеш Кутрапалі, який втрачає дар мови при появі жінки.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Теорія великого вибуху» 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +7278 10670

    Всі серіали франшизи «Теорія великого вибуху»:


    Відгуки (131)
    1. Olga
      Olga Гість 8 вересня 2024 17:14
      Ось нарешті (на жаль?) додивилася цей пречудовий серіал від і до. Нарешті маю цілісну картинку і розумію, наскільки він недооцінений. Тут його майже усі тим чи іншим чином порівнюють з Друзями. Шановні, це ж земля і небо! Тут персонажі шикарні, вони розвиваються, вони багатогранні. Згодна, що лінію Раджеша було б добре краще розвинути, але навіть так, це шикарний серіал! Тоді як в Друзях персонажі пласкі, протягом усіх сезонів вони однакові, розвитку взагалі немає. Як починали кожен зі своїми тарганами чи невдачами, так з ними ж і залишилися. Гумор тупий і мізогінний.
      Загалом, дуже класний серіал, показує наукову спільноту, як вона є.
    2. valeria.ch
      valeria.ch Новачок 14 серпня 2024 02:45
      Дивно було бачити в коментарях так багато порівнянь з "Друзями", особисто для мене це дві різні історії. "Друзів" я дивилась разів 5, "ТВВ" щойно додивилась вперше, і мені дуже сподобалось, навіть шкодую, що не дивилась раніше, адже чула дуже багато. Сильно прив'язалась до персонажів, аж сумно, що додивилась його. Віднесу цей серіал в список тих, які буду колись ще передивлятись.
    3. GANA93
      GANA93 Частий відвідувач 8 червня 2024 15:57
      Мені, як недивно подобаються і Друзі, і ТВВ, дивлячись на коментарі нижче, хоча Друзів люблю більше і можу переглядати раз на рік мінімум. Можливо в ТВВ гумор більш вузькоспрямований чи специфічний, тому що в дитинстві серіал мені спочатку не зайшов, а потім коли вже стала більш дорослою, то сподобався і також його досить часто переглядаю. Просто Друзі, по-перше серіал дитинства і для мене, по-друге там всі сезони приблизно на одному рівні. А ТВВ трохи затягнутий і останні сезони, коли життя практично всіх героїв вже склалося не так цікаво дивитися. І не вистачило завершенності лінії Раджеша, як і Джої в Друзях, але в Друзях це пояснює спін-офф про Джої, хоч і не дуже вдалий, але для Раджеша не вистачило розвитку персонажа. Зрозуміло, що і в житті люди залишаються самотніми, мале взагалі не вистачає завершенності розвитку персонажа, як становлення особистості.
    4. grechanovskiy
      grechanovskiy Новачок 24 травня 2024 12:38
      Просто шедевр, пам'ятаю як мене розривало від сміху в деяких серіях. Один з улюблених, однозначно буду передивлятись його ще не один раз.
    5. Гість Mary
      Гість Mary Гість 18 лютого 2024 13:40
      Після "Друзів" з їхніми атмосферою, жартами та емоціями в принципі важко щось переглядати. Дуже висока планка. На мою думку, тут чогось забагато, а чогось катастрофічно не вистачає. Та й гумор примітивний. Моментами радше стає ніяково, ніж весело. Нудно і нецікаво, а те, як розвивають пари, просто збиває з пантелику.
      1. Гість Tanya
        Гість Tanya Гість 13 березня 2024 14:24
        Мені, навпаки, Друзі занадто примітивні.
        Вони про якусь інші тусовочну реальність, яка з моєю не пересікається.