Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Озарк

Озарк

Ozark
8.5
18+
    Марті Берд та його бізнес-партнер Брюс Лідделл працюють фінансовими консультантами у діловому центрі Чикаго, але насправді співпрацюють із другим за величиною мексиканським картелем, відмиваючи для нього гроші. Коли його друг обманює кримінального боса Каміно Дель Ріо та розплачується за це життям, головний герой під страхом смерті обіцяє відшкодувати всі збитки й навіть більше. Він дає слово переїхати разом із сім'єю до туристичного регіону Озарк і за п'ять років відмити пів мільярда доларів. Позбавлений права на помилку, чоловік втягує себе, дружину та двох дітей у небезпечну гру...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Озарк» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1466 2186

    Відгуки (30)
    1. Гість Микола
      Гість Микола Гість 12 травня 2024 23:13
      Якось все не вправдоподібне, картель просто як бойскаути якісь немічні, Тай взагалі все якесь пластмасове. Додивився до 2-го сезону, далі дивитися не цікаво. Краще дивіться 'пуститися берегів' - оце топ.
    2. Anri198
      Anri198 Гість 21 лютого 2024 19:09
      Спочатку серіал дійсно сподобавсь. Дививсь із задоволенням. Але згодом все якось переросло в щось нудновате, затянуте. Ну і звісно останній сезон весь трішки неоднозначний.
    3. maximfromlviv
      maximfromlviv Новачок 20 серпня 2023 02:19
      Кінцівка вразила... Стільки вузликів розв'язалось...
      Ну і як завжди в топі влада, політика, корупція, наркотики... Замкнуте коло...

      Серіал цікавий!

      Рекомендую
      1. katyona
        katyona Новачок 13 липня 2024 20:59
        Вас дійсно вразила кінцівка? Абсолютно обірвана і не завершена кінцівка? Я так очікувала на розв'язку, бо ви в своєму коментарі пообіцяли, що там стільки вузликів поров'язувалося, але по факту не розв'зався ні один! Просто обірвали всі сюжетні лінії, і якщо бокові ще принаймні обірвали остаточно нелогічним [s]вбивством персонажа,[/s] то сюжетки головних героїв просто всрато перервали кінцем сезону серіала, який вирішили не продовжувати. Таке прям і вудчуття лишилося - мало було бути ще, але *ще* не дали зробити. І війшло недороблено. Там навіть за кількістю серій помітно - 14 у 4 сезоні. Тобто вони терміново намагалися влапити все, що могли, в останні серії, бо на 5 не дали добро. Дивитися 4 сезони заради отакого... Я сподівалася, що нарешті хоч цей серіал буде мати логічне завершення, але він, на жаль, також потрапив у когорту тих, які мали шанси, але не довели до фіналу. Розчарування.
        1. Гість Kate
          Гість Kate Гість 10 вересня 2024 17:41
          О так, розчарування, навіть мотала останні 3 хв (як Марвел), шоб подивитись, можливо, дозняли на півхвилини пояснення чи ні.... Дуже прикро, що реально багато серіалів так само обірвані( і якби була б хоч ще одна серія на розв'язання цих вузликів -- точно поставила б найвищу оцінку, бо серіал цікавий.
    4. Гість Надія
      Гість Надія Гість 11 серпня 2023 09:09
      Це мало не найкращий серіал, який я дивилась останнім часом. Не можливо залишитись байдужим до долі головних героїв, в яких є чому повчитися. Акторам подяка. Для тих, хто полюбляє неквапливо переглядати фільми і думати.
    5. Мілена
      Мілена Гість 11 квітня 2023 01:15
      Шикарний серіал. 1й сезон незрозумілий, депресивний... але далі, одна насолода його дивитись. Неможливо здогадатися подальших дій головних героїв.. Я під враженнями.