Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Любов, смерть і роботи

Любов, смерть і роботи

Love, Death & Robots
8.4
18+
    «Любов, смерть і роботи» — мультсеріал-антологія, який являє собою збірник короткометражних історій, абсолютно не пов'язаних між собою і виконаних в різних стилях анімації і жанрах. Вас чекає зіткнення з класичними елементами наукової фантастики, незвичайним гумором, дивним фентезійним світом і зіткнення зі справжнім жахом. Тут буде все — від вийшовших з-під контролю творців супер-роботів до інопланетних павуків-убивць, від кровожерливих монстрів — до демонів з самого пекла...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися мультсеріал «Любов, смерть і роботи» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +3065 4211

    Відгуки (61)
    1. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 12 червня 2024 19:16
      Прикольний. Серіалом назвати тяжко, адже серії не пов'язані, скоріше це короткометражки.
      Як на мене, дуже цікаві, адже мають дуже різноматні сюжети і цікаві ідеї авторів. Реалізм переплітається з фантастикою, міфологією та історією. Чимось все це трохи нагадує стиль Хаяо Міядзакі, розривом мозгу від багатої уяви автора. Чекаю новий сезон )
      1. RhymeWriter
        RhymeWriter Новачок 27 серпня 2024 15:37
        Бо це не серіал, а альманах. Альманах - різновид серійного видання, збірка літературно-художніх і/або науково-популярних творів, об'єднаних за якою-небудь ознакою (тематичною, жанровою, ідейно-художньою тощо).
    2. Гість Анастасія
      Гість Анастасія Гість 5 червня 2024 19:31
      Дуже не зрозумілий серіал, іноді виникає питання, чим керувалися режисери що створили "це", який сенс вони заклади у ту чи ту серію. Чому саме так... Дуже не зрозуміло, але водночас цікаво. Деякі серії викликають огиду в усіх сенсах цього слова, тому не варто дивитися людям, які не мають хорошої нервової стійкості. Не скажу, що можу рекомендувати це, загалом, аби "покрінджувати" у деяких моментах згодиться. Звісно є й справді цікаві серії...
    3. Гість Володимир
      Гість Володимир Гість 18 травня 2024 00:05
      Схоже на екранізацію старого науково-фантастичного журналу. Де коротенькі оповідання, в більшості - проба пера молодих авторів. 80% серій викликають після перегляду питання "НУ І ШО?", деякі взагалі ніпрощо, деякі можуть якось зачепити прийомом "неочікуваний кінець". Як і журнал - десь в поїзді подивитися, коли кросфорди надоїли - підійде.
    4. China
      China Гість 24 травня 2023 21:43
      Я дуже рада , що прочитаний раніше *Рій* ніби був відмальований від мого уявлення! Анімація - прекрасний засіб відтворити фантастику, яку важко зняти. Але найулюбленіша про те, як неправильна новігація відкинула корабель у далекий далекий простір. Красива музика, пейзаж за ілюмінатором вражаюче виглядає і несподіваний кінець просто!!
    5. Гість Марина
      Гість Марина Гість 25 березня 2023 17:30
      Обожнюю цей серіал! Чітко описані всі риси народностей, їх вірування, традиції, культура… І в кожної серії свій прихований ( а, іноді, явний) сенс, мораль, поле для висновків…