Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Віскі Кавалер

Віскі Кавалер

Whiskey Cavalier
7.1
16+
    Сюжет американського комедійно-драматичного трилера «Віскі Кавалер» розгортається навколо двох спецагентів. Вілл Чейз — досвідчений агент ФБР, що володіє майже бездоганною репутацією. Він розумний, урівноважений і веде насичене життя, повне драйву та пригод. Єдина проблема Вілла полягає в тому, що він надмірно чутливий і сентиментальний, що часом служить серйозною перешкодою в боротьбі зі злочинністю. Під час виконання вкрай важливої місії Віллу доводиться об'єднати зусилля з Френкі Троубрідж — прямолінійною і безкомпромісною оперативницею ЦРУ. Однак попереду напарників чекає багато труднощів, адже їх чекає не тільки звикнути до роботи в команді, а й навчитися компенсувати недоліки одне одного.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Віскі Кавалер» українською мовою онлайн безкоштовно

    +35 45

    Відгуки (3)
    1. Max26_66
      Max26_66 Частий відвідувач 8 червня 2021 11:49
      Прикольний серіал,на один раз,якраз!
    2. Міра
      Міра Гість 8 квітня 2021 10:12
      Крепка 6, а може й менше, якщо це класичний серіал. Але як на мене, це скоріш стьоб з шпигунських сюжетів. Тоді - 7, без вагань. Приємна розважалка. Дубляж, як завжди, на висоті))
    3. Гість
      Гість Гість 7 квітня 2021 02:23
      Дивлюсь 1-шу серію. Натяк на якісне кіно, але такий цирк. Шкода. :-(
      Втім, подивлюсь, що буде далі.