Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Медсестра Джекі

Медсестра Джекі

Nurse Jackie
7.8
18+
    Джекі Пейтон - медсестра однієї з лікарень Нью-Йорка, яка працює у відділенні швидкої допомоги. Їй кожен день доводиться бачити людей, за її словами, в самий важкий період їхнього життя, а також наркоманів, повій і просто ненормальних. З усім цим їй допомагає боротися вікодін і ряд інших препаратів схожого дії, якими її постачає Едді - фармацевт лікарні, а також її коханець, з яким у неї відбувається щоденна, нетривала сексуальний зв'язок на його робочому місці, опівдні під час двадцятихвилинної перерви. 
    Її кращою подругою є доктор О'Хара - просто таки клінічний шопоголік, під час одного з ланчів назвала Джекі «єдиною нормальною людиною в лікарні».
    Увага! Серіал містить сцени насильницького та еротичного характеру. 18+
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Медсестра Джекі» українською мовою онлайн безкоштовно

    +67 129

    Відгуки (2)
    1. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 21 лютого 2024 12:01
      Не читайте коментар про переклад. Так, він не дуже якісний. Але на 2 серії звикаєш. Серіал-бомба для тих, хто любить і плакати, і сміятися, переглядаючи фільм. В ньому є все, драма, чорний гумор, стосунки: чоловік-жінка-коханець, батьки-діти-школа. Рекомендую.
    2. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 13 лютого 2021 11:22
      Не змогла дивитись через озвучка. Неможливо слухати