Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кінь БоДжек

Кінь БоДжек

BoJack Horseman
8.8
18+
    БоДжек — кінь, який колись був справжньою зіркою Голлівуду. Він вів популярну програму, а в армію його прихильників входили мільйони телеглядачів. Але все це вже давно в минулому, оскільки шоу було закрито, а БоДжек так і не зміг знайти для себе новий успішний проект. Тепер він зайнятий розпиванням віскі і пошуками хоч якоїсь роботи. Поруч з ним завжди його кохана, колишній агент і вірний друг, який є таким же актором-невдахою. Весела компанія постійно потрапляє в курйозні та безглузді ситуації, з яких їм завжди вдається знайти вихід, правда моментами це виявляється вкрай складним завданням...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Кінь БоДжек» / «Коняка БоДжек» 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +538 644

    Відгуки (12)
    1. Viktoria785682580
      Viktoria785682580 Новачок 22 грудня 2023 18:46
      “Кінь БоДжек” - це не просто мультсеріал, це глибокий погляд на людську природу через призму антропоморфних персонажів. Цей серіал заслуговує оцінки 10/10 за його вміння викликати емоції, викликати співчуття і викликати роздуми.
      Головний герой, БоДжек, - це колишня зірка телешоу, який бореться зі своїми демонами, включаючи алкоголізм, наркоманію та депресію. Він не ідеальний, але це робить його реальним та більш зрозумілим для глядача. Він показує нам, що всі ми маємо свої боротьби, і навіть якщо ми здаємося ідеальними ззовні, всередині ми можемо боротися. БоДжек, не просто кінь. Він - дзеркало, в якому багато з нас можуть побачити себе. Його пошук щастя в зовнішніх речах, його відчуття вини і самозневаги - все це речі, з якими багато з нас можуть відчути зв’язок.
      В “Кінь Боджек” є багато моментів, які змушують нас відчувати співчуття до БоДжека. Він часто потрапляє в складні ситуації через свої власні помилки, але ми все одно співчуваємо йому, бо бачимо, що він намагається змінитися. Ми бачимо його боротьбу, його страждання, його невдачі, і це робить його людиною.
      В деяких моментах, дивлячись на БоДжека, я бачила себе. Його помилки стали моїми помилками, його триумфи - моїми триумфами. Це свідчить про силу сценарію і анімації, які змогли створити такого реалістичного і багатогранного персонажа.
      “Кінь БоДжек” також відрізняється своєю здатністю до глибоких і серйозних тем. Він не боїться зайти туди, куди більшість мультсеріалів не йде. Він досліджує теми депресії, зловживання речовинами, самотності, самознищення, і він робить це з такою чутливістю і повагою.
      Мультсеріал також відмінно використовує гумор, щоб злегшити деякі з його більш темних тем. Є багато моментів, які змушують вас сміятися, навіть коли ви відчуваєте глибоке співчуття до персонажів. Це допомагає збалансувати серйозність деяких тем, роблячи шоу більш доступним для широкої аудиторії.
      Все це робить “Кінь БоДжек” незабутнім досвідом. Це не просто мультсеріал, це подорож в глибини людської душі. І ця подорож варта кожної хвилини.
      В кінці кінців, “Кінь БоДжек” - це мультсеріал, який змушує нас дивитися на себе. Ми бачимо свої власні боротьби в БоДжеку, і це допомагає нам почуватися менш самотніми. Ми бачимо, що навіть коли ми помиляємося, ми все ще заслуговуємо на любов і співчуття. І це, можливо, найважливіше повідомлення, яке ми можемо отримати від цього мультсеріалу.
    2. Гість Анастасія
      Гість Анастасія Гість 2 січня 2023 04:22
      Не очікувала такої глибини в цьому мультфільмі. Це було неперевершено. Офіційно тепер з найулюбленіших моїх серіалів. Боджек - дуже живий та розкритий персонаж, якому я співчувала, ох, як людина з таким самим емоційним та психічним станом, дуже співчувала. Короче, я дуже рекомендую, серйозно. Перші серії здаються дуже прохідними, проте надалі серіал стає все крутішим, тільки дайте йому шанс. Що мене зачепило, що про персонажів та ситуації з попередніх сезонів не забувають, там все не починається з чистого листа як буває у комедійних серіалах, ніяк ні. Боджек завжди пожинає плоди своєї тупості та необережності. Гарний серіал.
    3. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 12 вересня 2022 01:27
      Перші три сезони передивився на одному подиху. 4-ий не можу почати через озвучку. Вже третій раз починаю першу серію дивитись 4-ого сезону і вимикаю. Після "НеЗупиняйПродакшн" взагалі не те... Хоча ні коли не думав, що стану такий прискіпливий до озвучок. Спробую в оригіналі подививьись. А сайту uaserials.com окрему дякую за те, що без реклами можна дивитись!!!
    4. Гість Едуард
      Гість Едуард Гість 26 липня 2022 21:55
      Перший серіал від Netflix, який я подивився від початку і до кінця. Нехай і мультсеріал!) Атмосферний, змушує подумати про багато життєвих ситуацій, задуматися про себе. Коротше, не дитячий мультик. Можливо колись знову передивлюся. На рахунок зміни озвучки, то під кінець серіалу я вже не пам'ятав, яка озвучка була спочатку. Звикнув. Звикнув вже десь після третьої серії від сімпсон.юа. Не звично було тільки перші 2 серії. Тому, окрема подяка сімпсон.юа за те, що я зміг побачити 6 сезонів цього коняки українською мовою!)
    5. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 3 червня 2022 19:39
      Передивилася серіал три рази. Рекомендую дивитися в оригіналі, жодна озвучка не передасть почуття. Під яскравою обгорткою ховається депресивна історія, яка змушує задуматись про своє життя більше ніж будь-який «дорослий» фільм. Людям з достатньої кількістю інтелекту обов‘язково до перегляду, no spoilers