Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Академія Амбрелла

Академія Амбрелла

The Umbrella Academy
7.9
18+
    Дія серіалу розгортається в альтернативному всесвіті. В середині двадцятого століття сорок три жінки, які до цього не були вагітні, одночасно народжують немовлят, наділених суперздібностями. Прибулець рятує сімох новонароджених і створює Академію «Амбрелла». Свої здібності вони використовують для захисту Землі. Через деякий час після розпаду Академії, колишні учні зустрічаються і об'єднуються заради порятунку людства...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Академія Амбрелла» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +3070 4028

    Відгуки (58)
    1. 7
      7 Гість 28 серпня 2024 19:27
      Хто не хоче розчаруватись і зіпсувати враження від перших трьох сезонів, рекомендую не дивитись четвертий сезон. Просто зробіть вигляд що серіал закінчився на третьому сезоні.
    2. Dimmedroll
      Dimmedroll Новачок 21 серпня 2024 23:17
      Перший сезон чудовий. Я довго ходив навколо цього серіалу, але подивився лише зараз. Другий сезон взагалі супер. [s]Сама тематика того, що вони якось намагаються вплинути на те, щоб запобігти апокаліпсису і тим самим його наближали або робили неминучим - просто шикарна.[/s] Більшість каже що третій сезон ні про що, краще, а фінал цікавий - трішки не згоден. [s]Третій сезон розкриває кожного персонажа і по суті демонструє нам ефект метелика. Адже вони змінили історію, і Ваня безпосередньо сама створила нове відгалуження реальності.[/s] І самий шикарний четвертий сезон, що б про нього не казало більшість коментаторів. Якщо перші два сезони були дійсно як серіал на фоні (передбачуваний сюжет, картинка, ніякої великої інтриги, просто можна на фоні слухати, а цікавий момент промотати та передивитися), то третій та четвертий сезони просто змушують дивитися. І інколи думати. Багато думати. [s]Ефект амбрелли (а-ля Мандели), теорія всесвітньої змови, масонство, теорія мултивсесвіту. Четвертий сезон взагалі розкриває тему Харґрейвза і нарешті показує нам ім'я п'ятого. На скільки я пам'ятаю імена їм не роздавали, їм роздавали номери. А п'ятий, після повернення в свій час, на пропозицію називатися не номерами а іменами відмовився від цього.[/s]
    3. RyaDovoJ
      RyaDovoJ Новачок 12 серпня 2024 15:55
      Серіал крутий.
      Перший сезон крутий, другий теж. Третій трішки скучноватий, але має просто круте закінчення.
      Але останній сезон все тупо зіпсував.
      Як на мене треба було завершати серіал на крутому закінченні 3 сезону і більше не повертатись...
    4. gil
      gil Гість 11 серпня 2024 01:42
      Третій і четвертий сезон знімали іншою камерою. Серіал наповнений образами і відсиланнями до сьогодення. Навіть відносини Лайли Піттс і П’ятого на щось натякають.
      Розчарування - зміна Еліота Пейджа.
      8-9/10
    5. dashka3i7347727977575
      dashka3i7347727977575 Новачок 29 березня 2024 19:50
      Серіал 'Академія Амбрелла - це захоплива подорож у світ фантастики та пригод. Він чудово змішує елементи драми, комедії та екшену, залишаючи глядачів на краю своїх сидінь. Інтригуючий сюжет, цікаві персонажі та непередбачуваний повороти подій роблять цей серіал захоплюючим.