Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Касл-Рок
8 серій з 10

Касл-Рок

Castle Rock
7.5
18+
    Серіал в жанрі психологічного трилера та жахів, дія якого відбувається в мультивсесвіті Стівена Кінга. У «Касл-Рок» зійдуться психологічна і міфологічна складова найбільш популярних творів Кінга: це буде епічність сага про боротьбу темряви і світла на кількох квадратних кілометрах лісів штату Мен. Невелике провінційне містечко Касл-Рок - місце туманне і таємниче. Тут відбуваються загадкові, містичні, а часом і жахливі речі та всі вони пов'язані з головним героєм Генрі Дівером...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Касл-Рок» українською мовою онлайн безкоштовно

    +65 87

    Відгуки (6)
    1. dominiwwx
      dominiwwx Гість 10 лютого 2023 19:52
      Я почала дивилася цей серіал, бо читала книгу. Думаю, що було б цікавіше, якби серіал зняли конкретно по книзі. Перший сезон - 6/10. А от дивилася другий сезон на іншому сайті, то він вже 9/10 (було б цікаво тим, хто читав "Мізері")
    2. Мастер Перевозок Харьков
      Мастер Перевозок Харьков Частий відвідувач 12 грудня 2022 17:19
      Нудно і не цікаво. не додивився і першу серію. нічого сташного чи цікавого. одна нудота
    3. linda66
      linda66 Постоялець 3 лютого 2021 20:40
      Трохи важкий той серіал.. Не знаю що він може дати для роздумів бо багато символів і багато нереального.. Люди сумні що аж плакати хочеться.. Жодного відпочинку ані рефлексії.. Напевно не буду дивитися.. Не додивилася навіть першої серії.. не моє..
      1. Гість Марія
        Гість Марія Гість 1 березня 2021 08:40
        Зазвичай, автори використовують символи аби спонукати читача\глядача думати самостійно, а не отримувати конкретні роз'яснення.
    4. Гість Олександра
      Гість Олександра Гість 9 січня 2020 18:16
      Дуже крутий серіал, напруга залишається до кінця кожної серії. Дуже дякую за переклад.
    5. Валєра
      Валєра Гість 10 грудня 2019 23:49
      Фільм має приносити задоволення від перегляду, а тут виникають суперечлилі відчуття. Чому відбуваються всі ці події і що це за чувак сидів у клітці прояснюється аж у 9 серії, а перед тим тільки підігрів глядача. Як на мене, занадто розтягнуто. Атмосфера пригніченості, страх невідомого та незбагненного супроводжує до останніх хвилин, любителям жаху підходить...