Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Моя геніальна подруга

Моя геніальна подруга

My Brilliant Friend / L'amica geniale
8.6
18+
    Сюжет серіалу «Моя геніальна подруга» заснований на першій книзі з знаменитого циклу письменниці Елен Ферранте «Неаполітанські романи».

    Події відбуватимуться в Неаполі 50-х років минулого століття і розкажуть про двох дівчат, чиї будинки знаходяться по сусідству. Лілу - впевнена в собі і володіє дуже складним характером дівчина, що відрізняється неймовірними розумовими здібностями. Її подруга Елен не гірше, однак вона м'яка і ввічлива з оточуючими. Дружбі двох дівчаток належить перенести багато труднощів. Згодом їхня дружба стає справжнім полем битви...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Моя геніальна подруга» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +262 400

    Відгуки (24)
    1. Гість Ангеліна
      Гість Ангеліна Гість 13 серпня 2024 15:09
      Насправді, серіал більше про деталі. Звісно, якщо вам подобається пригоди і екшн, то це не для вас.
    2. Уляна13
      Уляна13 Новачок 5 липня 2024 17:57
      Дуже нудний, затягнутий фільм. Немає зовсім динаміки у ньому та й ідея сюжету дуже-дуже слабенька. З 10 ледве на 2 тягне.
    3. Tetiana1717
      Tetiana1717 Гість 4 липня 2024 04:43
      Цей серіал безумовно шедевр. До найменших деталей. Гра акторів, музичне супроводження (окремий респект), відеоряд. Ну і звісно, красоти Італії.
      Якщо чесно, вже передивлялась його разів 12 якщо не більше. Зачепив за саму душу. Кожний персонаж, абсолютно кожний - викликає не аби який інтерес та емоції.
      Ну і звісно, окремим рядком йдуть Елена та Ліну. Настільки протиречиві, кожна з них викликає симпатію та співчуття, і тут же ж, у якийсь інший момент - відразу. Але точно, не байдужість. Дійсно, треба на усі 100 так відіграти та розкрити характери героїнь, що ти наче проживаєш разом з ними те життя.
      Рівну симпатію викликає Енсо. Так само рівна, відраза та роздратування - він Нунцii, матері Ліли (стабільно при кожному перегляді🤷‍♀️ чомусь).
      Бісять лівацькі нахили подорослішої Лену. Особливо зараз, під час рашистської навали і війни у Ізраїлі.
      Ніно. Ніно - покидьок, по суті.
      Ну і звісно - книга...
      Шукала аудіо з українським перекладом. На жаль - нема.
      Прослухала російською.
      Книга - в рази вражає сильніше після фільму. Це дійсно трагедія. Багато чого не дозняли у серіалі. По суті, екранізували лише половину книги. Ще б пару сезонів точно було б. Книга потужна. Дуже раджу, але після фільму. Саме так сповна зможете її відчути.
      Буду дуже рада, якщо дознімуть продовження.
    4. Гість Людмила
      Гість Людмила Гість 15 березня 2024 08:54
      Маю цю трилогію. Раджу переглядати серіал кожній жінці, яка думає, що 8 березня то свято квітів. Гарно зняте кіно, файні актори. До речі, навіть за сторіччя відношення до жінки-неаполітанки та й не тільки практично не змінилося. Багато наших співвітчизниць, які живуть в Італії й вирішили покласти свою вроду і свою самоповагу італійцю під ноги, усе це відчули і відчувають на собі. Не люблю італійців, хтивих, зарозумілих, недалеких в основній своїй масі. Дякувати Богу, я - українка.
    5. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 11 жовтня 2023 13:50
      Серіал цікавий, але дійсно доволі депресивний. Вперше під час перегляду будь-чого жоден персонаж не викликав у мене симпатії. Подружки - дві протилежності, одна псує життя всім навколо і більш за все собі, інша навпаки не має власної думки та характеру. Другорядні герої теж доволі неприємні. Після таких серіалів втрачається віра в людей, суцільна жадібність, жорстокість, тупість... Списую це на тодішній час, але хотілося б вірити, що в будь-які часи в житті траплялося хоч щось хороше. Але перегляд затягує, цікаво що буде далі.