Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Гільда

Гільда

Hilda
8.6
7+
    Мультсеріал, заснований на популярному однойменному графічному романі Люка Пірсона, розповість історію про маленьку дівчинку Гільду, яка живе з матір'ю в будиночку на рівнині, оточеній горами та лісами. Життя безстрашної дівчинки та її вірного супутника Живчика сповнене загадкових подій. Але незабаром, вимушений переїзд з будинку, що стоїть поряд з поселенням ельфів, у Тролещину допомагає Гільді не тільки знайти нових друзів, а й відкрити для себе світ багатьох невідомих їй раніше істот. Правда, не всі з них такі невинні, як здається на перший погляд.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Гільда» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +731 819

    Відгуки (14)
    1. Панда
      Панда Новачок 1 березня 2024 11:57
      Дуже сподобалося! Унікальний мультсеріал. З унікальним сюжетом. Взагалі ні на які інші мульти не схожий.
      Насправді мало нормальних мультсеріалів за останній час. Мені дуже подобається українська озвучка. Шкода, що нема повнометражки Гільда і гірський король на українській.
      Мені не дуже сподобався 3 сезон. сильно сподобалася лише 1-2 серії і повнометражка.
      [s] 1-2 серія нормальні, вони знайомлять с головним сюжетом третього сезону. 3 серія мені дуже сподобалася. 4-5 серія тупо провал. Вони познайомилися с дівчинкою, почали з нею трусити.... І ВСЕ більше ніде її не було, тобто знову у 3. І цей водяник взагалі якийсь бред. Про тата Гільди то жах... Не було потім просто так прийшов і де він був незрозуміло... Ну таке. Якийсь плоский персонаж сам по собі. 6 серія нормальна. 7 цікава, мені сподобалося. Але все ж тато Гільди не дуже. Я справді думала що він пішов просто так.., але ні, він кудись потрапив і Гільди ризикує своїм життям заради людини яка її кинула (чи не кинула). Далі в повнометражці зрозуміло що він на острові фей.. але навіііщоооо туди пихати ту Вікторію. Повнометражка дуже цікава. Я дійсно чекала про батька Гільди повнометражку, а отримали про дідуся і бабусю. Мені дуже сподобався їхній дизайн. Історія захоплююча. сподобалося що розповіли звідки ці всі дива[/s]
      Я не згодна, що це гравіті фолз від нетфлікс. Так можна сказати про все буквально де є якісь пригоди чи магія чи істоти просто. [s] Це відрізняється від гравіті фолз тим що, всі ці істоти живуть на одному рівні і є частиною системи світу. Окремо тролі, окремо велетні, окремо люди, дракони, феї і все все інше... Тут це не є чимось аномальним чи ненормальним. [/s]
    2. Ostrelex
      Ostrelex Новачок 24 лютого 2024 17:10
      Вааау, рада, що цей мульт добре завершився. Такий атмосферний, насичений міфологією та пригодами серіал. Гідний бути на рівні з Ґравіті фолз. Ну, короче, рекомендую!
      Дивитися пізньою осінню/ранньою зимою.
    3. Барбара Кет
      Барбара Кет Гість 2 квітня 2022 21:04
      Шикарний мультфільм!!! Персонажі як у Дивовижному світі Гамбола, сюжет як у Гравіт Фолз, Стиль – УНІКАЛЬНИЙ.
      Мінус: Дуже короткий.
      Озвучка: Просто неймовірно!!
      Плюс: ЦЕЙ КОНТУР!!!
      Мульт шик, всім рекомендую!
    4. Срачко
      Срачко Гість 25 січня 2022 20:25
      після перегляду 13 серії 2 сезону все твоє уявлення про їхній світ перевертається)
    5. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 23 грудня 2021 11:51
      За троллєщіну неможливо не поставити лайк :)