Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Барракуда

Барракуда

Barracuda
7.8
    Мельбурн, 1996 год. Початок золотого століття австралійської школи спортивного плавання. 16-річний Денні Келлі надходить в елітну школу і робить перший крок до своєї заповітної мрії, золотої олімпійської медалі. Спершу він, виходець з робітничого класу з грецькими і шотландськими корінням, не може знайти своє місце серед вихованців приватної школи, підлітків з вищих верств суспільства. Але підтримка відомого тренера Френка Торма і дружнє суперництво з товаришем по команді Мартіном Тейлором допомагають Денні освоїтися, і він починає готуватися до того, щоб стати наймолодшим чемпіоном Австралії з плавання, нестримним Барракудою. У цю гонку за успіхом виявляється залучене все оточення Денні. Він потрапляє в світ, де має значення тільки перемога. 
    В цілому, якщо б це було повнометражне кіно, а не міні-серіал, то фільм напевно представили б на Оскар і інші кіно-премії. У ньому є всі складові. Підлітки, ЛГБТ, інваліди, драма, мелодрама, трагедія і реальні події, герої відчувають повний набір почуттів і емоцій. Після того, як все перерахував, здалося, що все ж занадто всього напхали, але у фільмі розподілено досить органічно. 
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Барракуда» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +13 25

    Відгуки (0)