Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Друзі

Друзі

Friends
8.9
16+
    Створена Девідом Крейном і Мартою Кауффман, ця ансамблева комедія стала найпопулярнішою новою комедією ситуацій сезону 1994—1995 рр., займаючи 8 місце в рейтингу Нільсена. Герої — шестеро молодих людей, що живуть в Нью-Йорку і зустрічаються в улюбленому кафе — Central Perk. Шість героїв — три дівчини, і троє хлопців — нерозлучні друзі. І навколо цієї міцної компанії будується нескінченна кількість різних історій: у друзів трапляються романи, вони сваряться і миряться. Але молодь не може бути до кінця серйозною, так що друзі не упускають випадку пожартувати, а відчуття гумору у них відмінне.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Друзі» 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +23181 37293

    Відгуки (234)
    1. yuliyastar
      yuliyastar Новачок 12 серпня 2024 09:27
      Дивлюся серіал кожного ранку, без нього не можу) це відчуття, ніби ти снідаєш зі своїми друзями і тобі одразу так легко і класно стає на душі) Дякую усім, хто причетний до цього неймовірного серіалу.
      1. Гість Vivi
        Гість Vivi Гість 17 серпня 2024 13:45
        Коли мені сумно, або поганий день, я завжди вмикаю цей серіал, він мене наповнює теплом і затишком і забуваюсь на цей час. Інколи вранці збираючись вмикаю цей серіал на фоні, це мій антистрес, мені навіть Магній так не допомагає 😄
    2. Тетяна-Т
      Тетяна-Т Новачок 5 серпня 2024 22:45
      Для мене це найкращий серіал всіх часів. Спочатку не зрозуміла його. І повернулась до серіалу, коли мені було 30 років. І все... Я пропала. чудові актори, кожна серія шедевр. Тут і комедія, і трагедія. Вся гама почуттів та емоцій. Зараз можу ввімкнути будь-яку серію просто щоб відволіктись і підняти настрій.
    3. Гість Алекс
      Гість Алекс Гість 26 травня 2024 00:21
      Дуже серйозні соціальні проблеми підіймаються в цьому ситкомі. Фільм начебто комедійний, але під виглядом гумору тут показані всі людські пороки сучасного суспільства.
      1. Гість Олександра
        Гість Олександра Гість 17 червня 2024 01:23
        Хто що бачить)
        Для мене-це про щиру дружбу: вони часто роблять якісь глупощі, але завжди вибачають один одному і дуже підтримують. У мене теж є такі друзі, це безцінно.
        1. Гість Олена
          Гість Олена Гість 7 липня 2024 17:21
          Так, не всі бачать, що показані різні психотипи кожен зі своєю дитячою травмою чи особливістю.
    4. Гість Марія
      Гість Марія Гість 22 травня 2024 21:17
      Вкотре переглядаю. Дуже допомагає розслабитися, особливо цінно зараз. Знаю напам'ять і в житті часто цитую) "Друзі" ніколи не втратять актуальності, вони займають особливе місце в житті кожного прихильника ❤️
    5. Гість Liubov
      Гість Liubov Гість 11 травня 2024 21:19
      Подивилась всі сезони... Це дивовижний серіал, відволікає, допомагає... Дуже приємний та легкий, реально неможливо відірватись. Особливо після перегляду Друзі-Воз'єднання хочу передивитись всі сезони ще раз.