Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


H2O: Просто додай води

H2O: Просто додай води

H2O: Just Add Water
7.3
7+
    Три дівчини живуть звичайним підлітковим життям: нові модні речі, пляж, хлопці, але одного разу вони потрапляють до стародавньої печери, де з ними відбувається чарівне перевтілення. Після цього їхнє життя вже ніколи не буде таким як колись! Емма, Клео та Ріккі здобувають магічну силу. Тепер вони не лише здатні керувати водою, а й перетворюватися на справжніх русалок!
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «H2O: Просто додай води» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1936 2316

    Відгуки (16)
    1. К
      К Гість 8 вересня 2024 18:29
      Тішить, що у серіалі немає «ідеальності» головних героїв. А навпаки. Показують їх страхи, вподобання. Що не всі поп Діви з ідеальною зовнішністю. Показується правда, що хтось співає, а хтось ні. Хтось танцює хтось ні. І це так прекрасно! Такий якийсь, наївний і реалістичний серіал (не дивлячись, що він про русалок).
    2. Гість Марія
      Гість Марія Гість 27 липня 2024 18:16
      Цей серіал повертає мене в безтурботне дитинство, коли я бігла зі школи та вмикала qtv)) хвилюєшся за героїв, проживаєш і переживаєш разом з ними все. Такий добрий, іноді і плачеш, але в кінці всерівно смієшся) серіал прекрасний. Обожнюю його. І озвучка прекрасна. Подобається те, що герої підлітки і поводять себе як підлітки. Не спішать подорослішати, як в теперішніх фільмах та серіалах.
    3. Гість Анастасія
      Гість Анастасія Гість 28 жовтня 2023 20:02
      Дивлюся цей серіал як ностальгію за роками, коли я була підлітком. Чесно, навіть зараз він мені дуже подобається. Допомагає відпочити та співпереживати за героїв. Пам'ятати про важливі людські цінності: чесність, дружбу, повагу та любов.
    4. Весняний гість
      Весняний гість Гість 18 квітня 2023 22:31
      Дуже класний серіал, як і для підлітків, так і для дорослих. Тут показано міцну дружбу втрьох, насправді в багатьох випадках в житті є третій лишній, а тут всі подруги разом, мені здається дуже хороша робота над костюмами плавників та вигляду магії(замороження, випаровування та перенесення води) рахуючи, що то були двітисячні роки, серіал цікавий, його ніколи не буде нудно дивитися, всім рекомендую.
    5. Катя Бондаренко
      Катя Бондаренко Гість 16 березня 2023 16:15
      Мій улюблений серіал, ніколи не набридне, дивилась мільйон разів і ще стільки ж буду! Легкий в розумінні, захоплюючий сюжет, улюблені актори, незважаючи на те, що я знаю кожну серію на пам"ять, кожного разу дивлюсь ніби вперше!)) Дивилась і мовою оригіналу, і російською, але щоб українською - ще ні, тому буду виправляти ситуацію) Якщо ви жодного разу не бачили цей серіал, ви багато чого втрачаєте!