Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Площа Берклі

Площа Берклі

Berkeley Square
7.9
    Дія серіалу відбувається в Лондоні на початку минулого століття. У центрі подій історія трьох молодих жінок із різних сімей, які працювали няньками в будинках багатих людей у престижному районі міста - Площі Берклі, що в західній частині Лондона. 
    Для молодої добропорядної дівчини з бідної сім’ї знайти місце роботи в багатому домі є великою удачею. Для Метті шлях нагору соціальними сходами лежить внутрішніми сходами найкращих сімей в Лондоні. Ханна - свавільна молода жінка, яка втекла в Лондон після короткочасного роману зі старшим сином відомої родини Йоркшир. Лідія - наївна і чарівна дівчина, яка стає нянею в сім’ї досить сучасних поглядів. 
    Про те, які пригоди та випробування чекають на молодих дівчат, а також про їхню дружбу, яка стане основною підтримкою, дивіться у серіалі "Площа Берклі".
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Площа Берклі» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +59 73

    Відгуки (3)
    1. Гостя
      Гостя Гість 14 липня 2022 18:07
      Якщо любите Абатство Даунтон та лінійку схожих серіалів BBC, цей переглянете із захопленням. Мінус у цього серіалу один - де другий сезон?! Його рішуче бракує))
    2. Міра
      Міра Гість 21 жовтня 2020 20:24
      Життя як воно є. Горе і радощі завжди поруч. Якісний серіал.
    3. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 24 грудня 2019 01:02
      Гарний серіал, легкий, для відпочинку...