Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ганнібал

Ганнібал

Hannibal
8.5
18+
    Найкращий аналітик ФБР Вілл Грем — володар рідкісного типу мислення, який дозволяє йому приміряти на себе ролі інших людей, вживатися в їх образи і розуміти логіку їхніх вчинків. Саме ця здатність привела Вілла на службу в ФБР. Його нова ціль — жорстокий, хитромудрий і невловимий маніяк-вбивця, чия поведінка не піддається розумінню. Коли Грем визнає, що зайшов в глухий кут, він звертається за консультацією до іншого генія — провідного психіатра країни Ганнібала Лектера.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Ганнібал» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +3061 3893

    Відгуки (65)
    1. Гість Мишко Українець
      Гість Мишко Українець Гість 8 вересня 2024 01:17
      Весь серіал про нездорові стосунки. Кінець там де треба. В першому сезоні, не дуже зрозуміло, Вілл пояснює свої думки, інколи мотивація кульгає і є кліше, та любителям жанру (серіал Декстер і тд.), дивитись, але з холодною головою і розумінням, що це художнє зображення. 3 сезон трохи вибивається, з того що нам показували в 2ох попередніх, але поганим його не можна назвати, треба потерпіти 3-4 серії. Кінцівка потужна.
    2. Гість Богдан
      Гість Богдан Гість 23 серпня 2024 16:15
      перший та другий сезони - шедевр, третій - казна що. якщо перші два - це єдина історія, яка поступово закручується до фінальної серії, то останній це якась мішанина, нелогічна і незрозуміла.
    3. Гість Кіт
      Гість Кіт Гість 12 серпня 2024 22:23
      Я додивилася, це було щось шедевральне, якось я пройшла повз нього свого часу, вважаючи цей шедевр чимось прохідним, як же я помилялась. Дуже гарні сцени, на моменті з розбитою чашкою я була вся в мурахах, сцени вбивства щось заборонено-неймовірне, я кланяюся перед розробниками.
    4. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 5 липня 2024 17:36
      я би перевірив автора сценарія серіалу на детектору брехні, така уява і різноманітність вбивств та художня краса місць злочину, одночасно жахає і приваблює одночасно.
    5. Саша Лектер
      Саша Лектер Гість 23 червня 2024 09:30
      Один з найкращих серіалів які я дивився... затягнув сильно вже з перших серій, при перегляді постійно були дуже дивні відчуття, було таке враження, ніби зі мною щось не так, я зміг повністю поринути в цей серіал... дуже подобався цей стиль, було дуже цікаво спостерігати ці вбивства, на це "мистецтво", всі персонажі по своєму геніальні… кожен сезон по своєму прекрасний, дивився на одному диханні, на останній серії, чесно кажучи навіть заплакав, не думав що все закінчиться саме так, але кінцівка чудова.. змішані почуття, але я задоволений. Раджу всім подивитися цей серіал, одним словом – шедевр..